Την επιστροφή του σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά σε διαφορετικό ρόλο, αναμένεται να κάνει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Αντώνης Λιάρος.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, που στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στο Mega και στην ΕΡΤ1, αναμένεται να κλείσει με το OPEN για τη θέση της αρχισυνταξίας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την παρουσίαση θα αναλάβει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο εμφανιζόταν στο Blue Sky και συγκεκριμένα παρουσίαζε την εκπομπή «Παρεμβάσεις».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη Canadair έστειλε η Ελλάδα στην Ισπανία
- Ρέθυμνο: Σύλληψη 4 ατόμων για απόπειρα ανθρωποκτονίας 71χρονου
- Ινδία: Τέλος στις μαζικές κινητοποιήσεις των φοιτητών μετά την παραίτηση του υπουργού Παιδεία
- Νότια Κορέα: Samsung και SK Hynix ανακοινώνουν συμφωνίες προμήθειας τσιπ μνήμης στις ΗΠΑ, ύψους 950 δισ. δολαρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.