Menu
-1.16%
Τζίρος: 295.12 εκατ.

Μαζωνάκης: Σήμερα οι απολογίες των δύο γιατρών μετά την αναβάθμιση της κατηγορίας

Media

Στο OPEN ο Αντώνης Λιάρος

Αντώνης Λιάρος
Comments

Την επιστροφή του σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά σε διαφορετικό ρόλο, αναμένεται να κάνει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Αντώνης Λιάρος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στο Mega και στην ΕΡΤ1, αναμένεται να κλείσει με το OPEN για τη θέση της αρχισυνταξίας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την παρουσίαση θα αναλάβει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο εμφανιζόταν στο Blue Sky και συγκεκριμένα παρουσίαζε την εκπομπή «Παρεμβάσεις».

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Κούστας: Αυτό είναι το νέο mega yacht των 80 μέτρων – Η Δήμητρα Κούστα έσπασε τη σαμπάνια (video)
Μπλε Ώρες: Το Πήλιο γίνεται σκηνικό πάθους, προδοσίας και φόνου
Μαριάννα Λάτση: Στο τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα (video)
Νονός ο Κωνσταντίνος Αργυρός (video)
Ελένη Μενεγάκη: Ανέβασε φωτογραφία αγκαλιά με τον Μαζωνάκη – «Καλό ταξίδι Γιώργο μου. Θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη»
Μαζωνάκης: Έντεχνοι, ράπερ και λαϊκοί τραγουδιστές τον αποχαιρέτησαν σε εμφανίσεις τους
Πάολα, Παπαρίζου, Οικονομόπουλος, Βέρτης αποχαιρετούν τον Γιώργο Μαζωνάκη
Πιερρακάκης: Πάντρεψε τον υπουργό Οικονομικών της Ρουμανίας (Φωτογραφία)
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Ξέσπασε σε λυγμούς ο πατέρα του Γιώργου Μαζωνάκη: Το παιδί μου εμένα ποιος θα μου το φέρει πίσω;