Την επιστροφή του σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά σε διαφορετικό ρόλο, αναμένεται να κάνει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Αντώνης Λιάρος.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, που στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στο Mega και στην ΕΡΤ1, αναμένεται να κλείσει με το OPEN για τη θέση της αρχισυνταξίας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την παρουσίαση θα αναλάβει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο εμφανιζόταν στο Blue Sky και συγκεκριμένα παρουσίαζε την εκπομπή «Παρεμβάσεις».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ο δρόμος προς τα 55 ευρώ περνά από Αττική και Εγνατία Οδό
- Χρηματιστήριο: Κορυφώνονται οι επαφές για την εισαγωγή ναυτιλιακών, ετοιμάζεται IPO για 250-300 εκατ. ευρώ και το δέλεαρ των ομολογιακών
- Metlen: NBG Securities και Citi βλέπουν επιστροφή στην ανάπτυξη – Τιμές στόχοι έως 58 ευρώ
- Θα το απολαμβάνει και ο… Μαραντόνα από εκεί ψηλά! Επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του γηπέδου της Νάπολι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.