Την επιστροφή του σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά σε διαφορετικό ρόλο, αναμένεται να κάνει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Αντώνης Λιάρος.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, που στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στο Mega και στην ΕΡΤ1, αναμένεται να κλείσει με το OPEN για τη θέση της αρχισυνταξίας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την παρουσίαση θα αναλάβει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο εμφανιζόταν στο Blue Sky και συγκεκριμένα παρουσίαζε την εκπομπή «Παρεμβάσεις».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρούμπιο: Κάνει λόγο για «μερική πρόοδο» στις συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν
- Οικογενειακή «μαφία» στην Κρήτη: Απολογούνται θείος και ανίψια από τα Βορίζια – Αρνούνται τα πάντα και μιλούν για σκευωρία
- Καρυστιανού: Με φόρεμα Βασίλη Ζούλια για την ανακοίνωση του κόμματος – οι λεπτομέρειες και το κόστος
- «Τα βαγόνια τηρούσαν τους κανόνες πυρασφάλειας» – Όλα όσα αναφέρει το υπόμνημα της Hellenic Train προς τη ΡΑΣ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.