Την επιστροφή του σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά σε διαφορετικό ρόλο, αναμένεται να κάνει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Αντώνης Λιάρος.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, που στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στο Mega και στην ΕΡΤ1, αναμένεται να κλείσει με το OPEN για τη θέση της αρχισυνταξίας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την παρουσίαση θα αναλάβει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο εμφανιζόταν στο Blue Sky και συγκεκριμένα παρουσίαζε την εκπομπή «Παρεμβάσεις».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακελειό δίχως τέλος στην Τουρκία: Ένοπλος εκτέλεσε εν ψυχρώ οκτώ ανθρώπους σε δρόμους του Αφιόν Καραχισάρ
- Ρώσοι εξτρεμιστές πίσω από τις απειλές σε πτήσεις: Υπογράφουν ως «Μαχητές του Ανδρικού Κράτους» – Εκστρατεία χάους βλέπουν οι ειδικοί
- Συνεχίζεται η βουτιά στη Wall Street:Πτώση 4,8% για τον Nasdaq, πέρασε σε έδαφος διόρθωσης
- Λαγκάρντ: Ανοιχτή η πιθανότητα νέας αύξησης επιτοκίων της ΕΚΤ τον Δεκέμβριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.