Το πρόγραμμα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ετοιμάζουν τα κανάλια, με τον ALPHA να «χάνει» το πιο δυνατό του χαρτί, την Ελένη Μενεγάκη.
Φήμες θέλουν να διαδέχεται την ξανθιά παρουσιάστρια η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη, ενώ στο τιμόνι της πρωινής ζώνης πριν την μεσημεριανή εκπομπή και αμέσως μετά το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, λέγεται ότι θα βρεθεί η Ελεονώρα Μελέτη.
Τα δύο τελευταία χρόνια, η Ελεονώρα Μελέτη παρουσιάζει με επιτυχία την εκπομπή «Μεσάνυχτα» στην βραδινή ζώνη του σταθμού, ωστόσο για αρκετό καιρό τώρα ακούγεται ότι η εκπομπή θα διακοπεί.
Μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, παραμένοντας, όμως, φειδωλή στις δηλώσεις της, η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ALPHA είπε:
«Δεν θα τα μάθετε από εμένα τι εκπομπή θα κάνω. Δεν θα πω κάτι αγαπημένη, είμαι σε δύσκολη θέση γιατί ξέρεις πώς λειτουργούν τα κανάλια.
Νιώθω λίγο άβολα αυτή τη στιγμή, ό,τι θέλετε μπορείτε να πάρετε το γραφείο δημοσίων σχέσεων του ALPHA.
Δεν έχω ιδέα πότε θα γίνουν ανακοινώσεις. Εγώ δεν έχω συμφωνήσει για τίποτα μέχρι στιγμή».
Στο μεταξύ, η Φαίη Σκορδά πέταξε «βόμβα» για την επικείμενη μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη…
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=4pni9e_tumQ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wood: Εκτόξευση τιμών στόχων για Motor Oil και HELLENiQ Energy
- EE: Μέτρα στήριξης των πόλεων που θέλουν να «φρενάρουν» τη βραχυχρόνια μίσθωση
- Νεμπής (ΟΤΕ): Τι είπε για τον ανταγωνισμό με ΔΕΗ-Vodafone και τα έργα που έρχονται στο ΝΑΤΟ
- Χρηματιστήριο: Απογείωση με +4% η ΜΟΗ και +2% η Πειραιώς, comeback πάνω από τα €10 η Aktor, πάνω από τα €45 η Metlen
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.