• Media

    Στην κορυφή το MEGA τον Σεπτέμβριο

    • NewsRoom
    Το cast της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς

    Το cast της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς


    Η νέα σεζόν ξεκίνησε δυναμικά για το MEGA. Στην απαιτητική και άκρως ανταγωνιστική κούρσα του Σεπτεμβρίου, το κανάλι έκοψε πρώτο το νήμα σημειώνοντας πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 12,7%, αλλά και στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 12,6%.

    Το MEGA όχι μόνο διατήρησε τα σκήπτρα που είχε από την προηγούμενη σεζόν σε ενημέρωση, ψυχαγωγία και μυθοπλασία, αλλά απογειώθηκε στον πίνακα της τηλεθέασης και με τις νέες πολλά υποσχόμενες αφίξεις του.

    Νικητής και στην prime time

    Συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του, το MEGA ήταν και τον Σεπτέμβριο ο απόλυτος κυρίαρχος στην prime time ζώνη με 15,5% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 14,6% στο σύνολο του κοινού.

    Τα προγράμματα που ξεχώρισαν:

    Απόλυτη ήταν η κυριαρχία της εκπομπής «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, σημειώνοντας πρωτιά με 18,3% στο σύνολο του κοινού και 15,6% στο δυναμικό κοινό 18-54.

    Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου, παραμένει η καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών.

    Οι καταδιώξεις γνώσεων κέρδισαν την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 15,4%. Στο σύνολο του κοινού, το «The Chase» κατέγραψε ποσοστό 14,8%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό το ποσοστό έφτασε το 20,6%.

    Σταθερή αξία στην prime time παραμένει η «Γη της ελιάς», έχοντας δημιουργήσει γερές ρίζες στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

    Στη ζώνη μετάδοσής της, η επιτυχημένη δραματική σειρά κατέκτησε την κορυφή με ποσοστό 22,5% στο σύνολο του κοινού και την κάλυψη να αγγίζει τους 1.805.000 τηλεθεατές. Η «Γη της ελιάς» σημείωσε το υψηλότερό της ποσοστό, 32,4%, σε επιμέρους γυναικείο κοινό.

    Διαβάστε επίσης:

    Το Ναυάγιο: Τι κοινό έχει με τις σειρές του Netflix, «One Piece» και «The Crown»

    Τι συμβαίνει με τη συνεργασία Ιβάν-Κοκλώνη, η μάχη Αλαφούζου-Δασκαλοπούλου, το comeback της Έλλης και η happy Εύα

    Νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών ο Βασίλης Σπανούλης



    ΣΧΟΛΙΑ