Το Φως στο Τούνελ άναψε τα φώτα του φέτος στο MEGA.
Για 27η χρονιά, η Αγγελική Νικολούλη παρατηρεί, ανακαλύπτει και ρίχνει «φως» σε σκοτεινές υποθέσεις.
Η βραβευμένη δημοσιογράφος έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου με δύο υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη, και έκτοτε καθηλώνει κάθε Παρασκευή τους τηλεθεατές με την αποτελεσματική έρευνά της.
Τον πρώτο μήνα μετάδοσής του (22/10 – 19/11), το «Τούνελ» βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης, σχεδόν σε όλα τα κοινά.
Στο σύνολο του πληθυσμού, σημείωσε πρωτιά με μέσο όρο 19,1% και κάλυψη που έφτασε στους 1.347.753 τηλεθεατές. Στο ίδιο διάστημα, η εκπομπή ήταν πρώτη και στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέσο όρο 16,6%.
Το Φως στο Τούνελ κέρδισε τον ανταγωνισμό και σε επιμέρους γυναικεία κοινά, με υψηλές αποδόσεις που άγγιξαν το 25%.
Διαβάστε επίσης:
Πρώτο το MEGA Stories στο σύνολο του κοινού
Ο Γιάννης Λάτσιος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του OPEN
Άγριες Μέλισσες: Ξεκινά μια επικίνδυνη αποστολή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy
- Επενδύσεις 120 εκατομμυρίων από Fraport – Κοπελούζο – Κωνσταντακόπουλο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
- Γιώργος Χατζημάρκος στο mononews: Πώς το Νότιο Αιγαίο έγινε διεθνές success story και μαγνήτης επενδύσεων δισεκατομμυρίων
- Μήτσης: Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή του Μεγάρου Σλήμαν σε ξενοδοχείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.