Ποια ομάδα πιστεύει ότι θα επικρατήσει στο ντέρμπι Γαλλία – Γερμανία
Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σήμερα με τα παιχνίδια του 6ου ομίλου και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Στέφανο Κοτσόλη.
O πρώην διεθνής τερματοφύλακας σχολιάζει τον όμιλο-φωτιά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αναφέρει ποια ομάδα πιστεύει ότι θα επικρατήσει στο ντέρμπι της Γαλλίας με τη Γερμανία, το οποίο θα ξεκινήσει στις 22:00 στο Μόναχο.
Μιλάει ακόμα για δύο παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων, την αυριανή αναμέτρηση στη Ρώμη (22:00) της Ιταλίας με την Ελβετία, και τον αγώνα της Πέμπτης στο Άμστερνταμ, ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αυστρία.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Προανήγγειλε μέσω Truth Social επικείμενη συμφωνία με το Ιράν – Θα ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Αμερικανός πρόεδρος
- Shein εναντίον Temu: Ο νομικός πόλεμος από τις ΗΠΑ ως το Λονδίνο και οι σταρ δικηγόροι πίσω από τις αγωγές δισεκατομμυρίων
- Πώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχτισε περιουσία 1,185 δισ. λιρών
- Βαρέα και Ανθυγιεινά: «Παράθυρο» εξόδου στα 62 για 120.000 νοσηλευτές και εργαζόμενους του ΕΚΑΒ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.