Ποια ομάδα πιστεύει ότι θα επικρατήσει στο ντέρμπι Γαλλία – Γερμανία
Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σήμερα με τα παιχνίδια του 6ου ομίλου και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Στέφανο Κοτσόλη.
O πρώην διεθνής τερματοφύλακας σχολιάζει τον όμιλο-φωτιά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αναφέρει ποια ομάδα πιστεύει ότι θα επικρατήσει στο ντέρμπι της Γαλλίας με τη Γερμανία, το οποίο θα ξεκινήσει στις 22:00 στο Μόναχο.
Μιλάει ακόμα για δύο παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων, την αυριανή αναμέτρηση στη Ρώμη (22:00) της Ιταλίας με την Ελβετία, και τον αγώνα της Πέμπτης στο Άμστερνταμ, ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αυστρία.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: Ποιοι συμμετέχουν στην Επιτροπή Διεύρυνσης και Συμπαράταξης – Οι προσχωρήσεις από ΣΥΡΙΖΑ και «Πράττω»
- ΣΕΒΕ: Αύξηση 2% στις εξαγωγές το 2025 χωρίς τα πετρελαιοειδή
- Βραβείο Διεθνοποίησης 2025 για την Υ/KNOT INVEST
- Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ θα γίνει κουμπάρα του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Νίκα