Ποια ομάδα πιστεύει ότι θα επικρατήσει στο ντέρμπι Γαλλία – Γερμανία
Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σήμερα με τα παιχνίδια του 6ου ομίλου και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Στέφανο Κοτσόλη.
O πρώην διεθνής τερματοφύλακας σχολιάζει τον όμιλο-φωτιά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αναφέρει ποια ομάδα πιστεύει ότι θα επικρατήσει στο ντέρμπι της Γαλλίας με τη Γερμανία, το οποίο θα ξεκινήσει στις 22:00 στο Μόναχο.
Μιλάει ακόμα για δύο παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων, την αυριανή αναμέτρηση στη Ρώμη (22:00) της Ιταλίας με την Ελβετία, και τον αγώνα της Πέμπτης στο Άμστερνταμ, ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αυστρία.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jumbo: Στήνεται το πρώτο κατάστημα στον Καναδά – Το «Coming Soon» στο Τορόντο
- Επίδομα παιδιού Α21 – Ποιοι θα πάρουν έως 560 ευρώ στις 30 Σεπτεμβρίου
- Δημοσκοπήσεις: Το «φάντασμα» της αυτοδυναμίας, η κατανομή των εδρών και η πιθανότητα για μετεκλογικές συνεργασίες
- Τιμές ενέργειας: Ρεκόρ 20 μηνών στη χονδρεμπορική με 211,76 ευρώ/MWh – Ντόμινο εξελίξεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.