• Media

    Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποχώρησε ξαφνικά από την εκπομπή της- Τι συνέβη; (video)

    • NewsRoom

    Σταματίνα Τσιμτσιλή


    Αναπάντεχα κύλησε σήμερα η ροή της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha, «Happy Day», καθώς η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχώρησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

    Μία έντονη αδιαθεσία φαίνεται ότι ήταν η αιτία που προκάλεσε την ξαφνική και έκτακτη αποχώρηση της παρουσιάστριας. Η γνωστή παρουσιάστρια, που πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων με την οικογένειά της στο Λονδίνο, ξεκίνησε κανονικά την εκπομπή, καλημερίζοντας τους τηλεθεατές και λέγοντας πως ζήτησε από τους συνεργάτες της να αναλάβουν τον ρόλο της, γιατί είναι λίγο αρρωστούλα, προσθέτοντας: «Τέτοιο κρύωμα πρωτοχρονιάτικα δεν μου έχει τύχει».

    Στη διάρκεια της εκπομπής, ωστόσο, φαίνεται πως η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε. Έτσι, μόλις ολοκλήρωσε το ένθετό του ο Δήμος Βερύκιος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πήρε τον λόγο και εμφανώς καταβεβλημένη από την ίωση που την ταλαιπωρεί, ενημέρωσε το κοινό πως θα εγκαταλείψει την εκπομπή, εξηγώντας ότι δεν αισθάνεται καθόλου καλά.

    «Παιδιά έχω μια επιδείνωση περίεργη, δεν νιώθω πάρα πολύ καλά, θα σας αφήσω να κλείσετε εσείς την εκπομπή. Θα πάω σπίτι να ξεκουραστώ. Δεν μου έχει ξανατύχει. Δουλεύω από 18 χρονών, είμαι 38, 20 χρόνια δεν έχω λείψει ποτέ από τη δουλειά μου, αλλά νιώθω ότι δεν έχω δύναμη να βγάλω την εκπομπή» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και, αφού δέχθηκε ευχές για περαστικά από τους συνεργάτες της, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και έφυγε από το στούντιο.



    ΣΧΟΛΙΑ