• Media

    Σπίτι με το MEGA: Μια μοναδική συναυλία με τον Κώστα Τουρνά

    • NewsRoom
    Κώστας Τουρνάς

    Κώστας Τουρνάς


    Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 22:00, το Σπίτι με το MEGA υποδέχεται τον Κώστα Τουρνά.

    Ο μεγάλος τραγουδοποιός, που έβαλε τη σφραγίδα του στο ελληνικό πεντάγραμμο από τη δεκαετία του 1970 μέχρι και σήμερα, έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή βραδιά αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

    Στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Κώστας Τουρνάς γιορτάζει πενήντα χρόνια μουσικής πορείας επιλέγοντας τα πιο αντιπροσωπευτικά και αγαπημένα τραγούδια του. Συντροφιά με τους φίλους του, που έχουν έρθει για να τον τιμήσουν, μας ταξιδεύει στο χρόνο με επιτυχίες όπως: «Μην της το πεις», «Όμορφη» «Δεν το ξανακάνω σ’ Autobianchi» «Ντισκοτέκ», «Ο πιο καλός τραγουδιστής», «Δεν μετανιώνω», «Κυρίες και κύριοι», «Αλητείες» και πολλές ακόμα.

    Μαζί με την Ελπίδα, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Γιάννη Κότσιρα και τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, παιδικό φίλο και συνοδοιπόρο του στους θρυλικούς Poll, ο Κώστας Τουρνάς μας προσκαλεί σε μία μουσική συνάντηση με νοσταλγικές μελωδίες, υπέροχα ντουέτα και πολλές εκπλήξεις.

    Ο Κώστας Τουρνάς έρχεται το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στο Σπίτι με το MEGA σε μία μουσική αναδρομή-γιορτή, που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

    Δείτε το trailer:

    Κώστας Τουρνάς

    Ελπίδα - Κώστας Τουρνάς

    Διαβάστε επίσης:

    Πρώτο το MEGA Stories στο σύνολο του κοινού

    Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η απόλυτη καταστροφή της Ελένης

    The Expendables 4: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη



    ΣΧΟΛΙΑ