Menu
-0.89%
Τζίρος: 94.29 εκατ.

Ευρωπαϊκό φυσικό αέριο: Κοντά στα υψηλά του 2022 οι τιμές στην Ευρώπη – «Καμπανάκι» για την τροφοδοσία

Media

Σπίτι με το MEGA και τον Χρήστο Νικολόπουλο

Χρήστος Νικολόπουλος
Comments

Το «Σπίτι με το MEGA», υποδέχεται τον Χρήστο Νικολόπουλο το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, στις 22:00, και παρουσιάζει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση τη συναυλία του κορυφαίου λαϊκού συνθέτη στο Θέατρο Άλσος.   

Σε αυτή τη ξεχωριστή βραδιά, ο Χρήστος Νικολόπουλος έχει συνοδοιπόρους τρεις μεγάλες ερμηνεύτριες. Η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία και η Πίτσα Παπαδοπούλου, οι «μούσες» του, όπως ο ίδιος τις αποκαλεί, οι οποίες έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του σε πρώτη εκτέλεση, θα μας παρασύρουν σε ένα μελωδικό ταξίδι με τραγούδια-«διαμάντια» που έχουμε αγαπήσει και έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική δισκογραφία. 

Με τη συνοδεία δεκαμελούς ορχήστρας με εξαιρετικούς μουσικούς, το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει διαχρονικά τραγούδια που έχουμε σιγοτραγουδήσει και μας συντροφεύουν σε ξεχωριστές μας στιγμές: από τα «Αγριολούλουδο», «Νύχτα στάσου», «Αν πεθάνει μια αγάπη» και «Νυχτερίδες και αράχνες», μέχρι τα «Δεν μετανιώνω», «Άιντε μάτια μου γλυκά», «Παίξε Χρήστο επειγόντως» και «Δεν υπάρχουν άγγελοι». 

Οι σπουδαίες κυρίες της ελληνικής μουσικής εναλλάσσονται στη σκηνή σόλο και σε ντουέτα για να κάνουν μια αναδρομή σε μεγάλες επιτυχίες-σταθμοί του καταξιωμένου δημιουργού, καθώς και λιγότερο γνωστά τραγούδια του που αξίζει να ξαναθυμηθούμε.  

Guest star της βραδιάς ο Κώστας Μακεδόνας, που ανεβαίνει στη σκηνή για να ερμηνεύσει μαζί με τον Χρήστο Νικολόπουλο επιλογές από τη δισκογραφία του μεγάλου συνθέτη.

Μια βραδιά με αθάνατα λαϊκά τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA», το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, στις 22:00 στο MEGA.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Νέες αναταράξεις και ένας θάνατος που θα συγκλονίσει (video)

GNTM: Η καλύτερη φωτογραφία και το μοντέλο που αποχώρησε (video)

Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνει ο Νίκος Καρβέλας στην Πάρο; (video)
Πέτρος Φιλιππίδης σε Μπιμπίλα: «Είσαι καραγκιόζης, γελοίε, διαδίδεις κουτσομπολιά» – Ένταση στο Δικαστήριο
Κριστιάν Αμανπούρ: Τέλος εποχής για τη θρυλική δημοσιογράφο – Αποχωρώ από το CNN, τον σύντροφό μου για 43 χρόνια
Σοφία Καρβέλα: Σε αναζήτηση σχολείου για τον γιο της
Νίνο: Το «αντίο» στον Γιώργο Βαρδινογιάννη
Κωνσταντίνος Αργυρός: Αντιδράσεις μετά το βίντεο κάτω από τον Άιφελ την ώρα που το Παρίσι φλέγεται
Αλεξάνδρα Νίκα: Στο Παρίσι για το live του Αργυρού (video)
Ευλαμπία Ρέβη – Γιώργος Κουρδής: Η «καφκική ιστορία» του ΣΚΑΪ, η δικαστική ήττα και η δεύτερη πράξη στο Εφετείο
Οι αλλαγές κορυφής σε ΕΡΤ-Wide Media, που θα πάει ο Κανάκης, στην ΑΑΔΕ τα τέλη της ΕΡΤ, νέα εξαγορά Κυριακού και η μεγάλη μάχη για το Champions League
ΣτΕ: Νόμιμα οι κυρώσεις του ΕΣΡ και για ιστοτόπους σταθμών που μεταδίδουν σχόλια που υποκινούν έμφυλη βία – Επικυρώθηκε πρόστιμο για το Big Brother