array(0) {
}
        
    
Menu

GLP-1 φάρμακα (Ozempic & Mounjaro): Πώς επηρεάζουν το στομάχι και το έντερο

Media

Σιωπηλός Δρόμος: Η κορυφαία σειρά του MEGA κάνει απόψε πρεμιέρα στην ιταλική τηλεόραση

Σιωπηλός Δρόμος
Comments

Ο «Σιωπηλός δρόμος» ταξιδεύει στην Ιταλία και ετοιμάζεται να μαγέψει τους τηλεθεατές

Η κορυφαία δραματική σειρά του MEGA που κατάφερε την περασμένη σεζόν να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, κάνει πρεμιέρα απόψε στην prime time ζώνη του ιταλικού καναλιού Canale 5.

1

Το σίριαλ αγοράστηκε από τον ιταλικό όμιλο Mediaset και σήμερα, Τετάρτη 13/7, θα κάνει πρεμιέρα στην prime time ζώνη του καναλιού Canale 5.

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» σε σενάριο των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη και σκηνοθεσία του Βαρδή Μαρινάκη, είναι η πρώτη σειρά μυθοπλασίας ελληνικής παραγωγής που θα προβληθεί στην ιταλική τηλεόραση.

Μάλιστα, η σειρά μεταγλωττίστηκε στα ιταλικά και φέρει τον τίτλο «La Strada Del Silenzio».

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Όσα δήλωσε ο σκηνοθέτης της σειράς

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Βαρδής Μαρινάκης, μιλώντας στο MEGA, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή και βλέποντας το τρέιλερ με τους ηθοποιούς μας να μιλάνε ιταλικά, το έχουμε χαρεί πολύ».

Ερωτώμενος για την όλη διαδικασία μέχρι να φτάσει η σειρά να προβληθεί στη γειτονική χώρα, είπε πως δεν ήταν κάτι πολύ εύκολο, έπρεπε να μεσολαβήσουν ορισμένοι άνθρωποι αλλά και να υπάρξουν οι σωστές συγκυρίες.

«Η σειρά από τις Κάννες πουλήθηκε σε μια γερμανική εταιρεία διανομής και εκείνη με τη σειρά της την πούλησε στο κανάλι του Μπερλουσκόνι» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Διακοπές στη Σίφνο για τη Βίκυ Καγιά και τη Μαρίνα Βερνίκου

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα με πολυαναμενόμενες σειρές και ταινίες από το Vodafone TV
Γιώργος Αρσενάκος: Η Panik Records είναι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα
Το Open σηκώνει το «καπάκι» της τηλεθέασης – Το «ιερό τοτέμ» της Nielsen τρίζει
Το OPEN σε θέση μάχης κατά Nielsen, η βόλτα Δημητριάδη στον ΣΚΑΙ, η σύγκρουση για το Streaming, το ιταλικό στοίχημα Κυριακού, ο Λιάγκας και οι πρωτιές των καναλιών
Ο Σάκης Ρουβάς παρουσιαστής στο Your Face Sounds Familiar
Σούπερ Ήρωες: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα κωμική σειρά με τον Γιάννη Μπέζο
3.283.888 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Μάρτιο
Η επόμενη ημέρα του deal Μαρινάκη, Κυριακού, Βαρδινογιάννη, εποχή… Κουτσαυτάκη στον Σκάι, stand-up στο Καλλιμάρμαρο, οι τσακωμοί του Λιάγκα και η απογείωση της ΕΡΤnews
Τι κρύβει η συμμαχία Μαρινάκη – Κυριακού – Βαρδινογιάννη – Όλο το παρασκήνιο και τα ερωτήματα
Γιατί και με τι αντίτιμο ο Θοδωρής Κυριακού εξαγόρασε τη GEDI; Γιατί πήρε τη La Republica και γιατί δεν απέκτησε τη La Stampa;