array(0) {
}
        
    
Menu
0.26%
Τζίρος: 220.70 εκατ.

Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις στο νότιο Ιράν – «Παραβίαση εκεχειρίας» λέει η Τεχεράνη, πώς απάντησε ο Τραμπ

Media

Σιωπηλός Δρόμος: Η κορυφαία σειρά του MEGA κάνει απόψε πρεμιέρα στην ιταλική τηλεόραση

Σιωπηλός Δρόμος
Comments

Ο «Σιωπηλός δρόμος» ταξιδεύει στην Ιταλία και ετοιμάζεται να μαγέψει τους τηλεθεατές

Η κορυφαία δραματική σειρά του MEGA που κατάφερε την περασμένη σεζόν να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, κάνει πρεμιέρα απόψε στην prime time ζώνη του ιταλικού καναλιού Canale 5.

1

Το σίριαλ αγοράστηκε από τον ιταλικό όμιλο Mediaset και σήμερα, Τετάρτη 13/7, θα κάνει πρεμιέρα στην prime time ζώνη του καναλιού Canale 5.

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» σε σενάριο των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη και σκηνοθεσία του Βαρδή Μαρινάκη, είναι η πρώτη σειρά μυθοπλασίας ελληνικής παραγωγής που θα προβληθεί στην ιταλική τηλεόραση.

Μάλιστα, η σειρά μεταγλωττίστηκε στα ιταλικά και φέρει τον τίτλο «La Strada Del Silenzio».

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Όσα δήλωσε ο σκηνοθέτης της σειράς

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Βαρδής Μαρινάκης, μιλώντας στο MEGA, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή και βλέποντας το τρέιλερ με τους ηθοποιούς μας να μιλάνε ιταλικά, το έχουμε χαρεί πολύ».

Ερωτώμενος για την όλη διαδικασία μέχρι να φτάσει η σειρά να προβληθεί στη γειτονική χώρα, είπε πως δεν ήταν κάτι πολύ εύκολο, έπρεπε να μεσολαβήσουν ορισμένοι άνθρωποι αλλά και να υπάρξουν οι σωστές συγκυρίες.

«Η σειρά από τις Κάννες πουλήθηκε σε μια γερμανική εταιρεία διανομής και εκείνη με τη σειρά της την πούλησε στο κανάλι του Μπερλουσκόνι» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Διακοπές στη Σίφνο για τη Βίκυ Καγιά και τη Μαρίνα Βερνίκου

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
Γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος ίδρυσε νέα εταιρεία – Ποιος είναι ο CEO
Το Disney+ στο Champions League με «πακέτο» 775 εκατ. ευρώ! Όλες οι χώρες, τα deals και το σχέδιο των 5 δισ. της UEFA
3.050.065 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Απρίλιο
ΕΡΤ: Προχωράει σε ΕΔΕ μετά την παραίτηση του διευθυντή του αθλητικού τμήματος, Γιάννη Δάρα
«Αβάσιμη η σύνδεση του Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών»: Η απάντηση Βαρβιτσιώτη – Δενδρινού για το ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
Αλέξης Τσίπρας: Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τα ταραχώδη γεγονότα του 2015 – Κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα
Γιατί έφυγε ο Παπαδρόσος από τον Σκάι, η Κοσιώνη προς την έξοδο, «καραμπόλες» στην ΕΡΤ, το δυναμικό comeback Λαζόπουλου, η Τσαπανίδου στο πλευρό του Τσίπρα και ο διπλός ρόλος Παπαμιμίκου σε Open–ΠΑΟΚ
Το Canal+ παίρνει όλο το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό «πακέτο» στο Βέλγιο και «σβήνει» το σενάριο του Disney+
Όλη η αλήθεια για τη Σία Κοσιώνη: Η «έξοδος» από τον Σκάι, το κρίσιμο ραντεβού και η φυγή Παπαδρόσου