• Media

    Σιωπηλός Δρόμος: Επιστρέφει από σήμερα η δραματική σειρά του MEGA

    • NewsRoom
    Σιωπηλός Δρόμος - Στιγμιότυπο από το 1ο επεισόδιο

    Σιωπηλός Δρόμος – Στιγμιότυπο από το 1ο επεισόδιο


    Ο «Σιωπηλός Δρόμος», η δραματική σειρά του MEGA που συγκλόνισε τηλεοπτικό κοινό και κριτικούς, ξετυλίγει ξανά τη μυστηριώδη ιστορία του από σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου.

    Η κορυφαία σειρά με το καθηλωτικό σενάριο των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, την κινηματογραφική σκηνοθετική προσέγγιση του Βαρδή Μαρινάκη και τις συγκλονιστικές ερμηνείες από το εκλεκτό καστ, θα μεταδίδεται από σήμερα Τρίτη, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 23:20 στο MEGA.

    Την πρωτότυπη μουσική υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης Θοδωρής Ρέγκλης.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Σιωπηλός Δρόμος» ξεκίνησε το ταξίδι του και εκτός συνόρων. Η γερμανική εταιρεία Beta Film, μία από τις σημαντικότερες εταιρείες παγκόσμιας διανομής ταινιών και σειρών, απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς, η οποία παρουσιάστηκε ήδη σε στελέχη ξένων δικτύων στην περίφημη τηλεοπτική αγορά των Καννών MIPTV και είναι στην τελική ευθεία για διεθνείς πτήσεις.

    Τι θα δούμε σήμερα στις 23.20

    Επεισόδιο 1: «Χαμένο στίγμα»

    Σε ένα πλούσιο προάστιο της Αθήνας, στο Βαθύ Αττικής, το σχολικό λεωφορείο ενός ιδιωτικού σχολείου που πραγματοποιεί ένα από τα καθημερινά του δρομολόγια, αγνοείται. Μέσα σ’ αυτό επιβαίνουν εννέα μαθητές του δημοτικού σχολείου, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών μιας προνομιούχας κοινότητας, μαζί με τον οδηγό και μια νεαρή συνοδό. Εναέριες και επίγειες δυνάμεις της αστυνομίας σαρώνουν από την πρώτη στιγμή την περιοχή, ενώ επικεφαλής των ερευνών αναλαμβάνει ο Νάσος Οικονομίδης, ένας έμπειρος αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Η συνταρακτική διαπίστωση πως πρόκειται για μια υπόθεση μαζικής απαγωγής δεν θα αργήσει να έρθει και ο αντίκτυπος θα είναι τεράστιος, όχι μόνο για τη δοκιμαζόμενη κοινότητα και τους τραγικούς γονείς, αλλά και για όλη τη χώρα. Μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η Θάλεια Καρούζου, μια νεαρή δημοσιογράφος, επιστρέφει στη γενέτειρά της και βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων.

    Δείτε το τρέιλερ:

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

    ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. – MEGA TV
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: FILMIKI PRODUCTIONS
    Executive Producers: Νικόλας Αλαβάνος, Πάθη Κατσούφη

    Το έργο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ).

    Διαβάστε επίσης:

    Στην παγκόσμια τηλεοπτική αγορά μπαίνει ο Σιωπηλός Δρόμος του MEGA

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ