Η τηλεοπτική σειρά «Σασμός» του Alpha, πήρε το πράσινο φως για τρίτη σεζόν.
Συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του ο «Σάσμός» και τη δεύτερη σεζόν. Οι συζητήσεις ανάμεσα στους βασικούς εμπλεκόμενους είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου», ο Alpha πήρε την τελική απόφαση, την οποία ανακοίνωσε στους συντελεστές της σειράς την εβδομάδα που μας πέρασε.
Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η Μαρία Πρωτόπαππα που υποδύεται τον ρόλο της «Μαρίνας» δεν θα εμφανιστεί στον τρίτο κύκλο, ενώ για τους υπόλοιπους ηθοποιούς θα κριθεί στα τελευταία επεισόδια της τρέχουσας σεζόν, τα οποία όμως δεν έχουν γυριστεί ακόμα.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Μαρία Καβογιάννη: Στα γυρίσματα του Maestro ένιωσα τον εσωτερικό πόνο των κακοποιημένων γυναικών
Γη της Ελιάς: Ποιος πρωταγωνιστής αποχωρεί από τη σειρά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Έχασε το κερδοφόρο σερί 9 βδομάδων με πτώση άνω του 3%
- New York Knicks: O Mamdani να σταματήσει να χρησιμοποιεί το λογότυπο της ομάδας σε προεκλογική του διαφήμιση
- Αβραμόπουλος σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Μεσογείου: “Πρέπει να ξαναβρεί την αποστολή της, ως γέφυρα και όχι ως σύνορο”
- Προσωρινή κατάργηση στάσης στην οδό Τζων Κέννεντυ στην Πυλαία