• Media

    Σάλος με τη νέα ταινία του Netflix που παρουσιάζει τον Ιησού ομοφυλόφιλο (video)

    • NewsRoom

    Από την ταινία Thw Temptation of Jesus Christ του Netflix


    Μία νέα κωμωδία κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες η δημοφιλής streaming πλατφόρμα Netflix, που προκάλεσε καταιγίδα αντιδράσεων, καθώς απεικονίζει τον Ιησού ως ομοφυλόφιλο.

    Η βραζιλιάνικη κωμωδία με τίτλο «The First Temptation of Christ» έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς, στην υπόθεση της ταινίας που διαρκεί 47 λεπτά, ο Ιησούς γίνεται 30 ετών και φέρνει στο σπίτι τον σύντροφό του για να γνωρίσει την οικογένειά του. Η ταινία περιγράφεται από την πλατφόρμα ως ένα βέβηλο χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα από τους Porta dos Fundos.

    Οι Porta dos Fundos, που στα πορτογαλικά σημαίνει πίσω πόρτα, είναι μια ομάδα πέντε ανθρώπων από το Rio de Janeiro, που ξεκίνησαν να κάνουν στο YouTube βιντεάκια με παρωδίες και αυτή τη στιγμή στο κανάλι τους έχουν 16,2 εκατομμύρια συνδρομητές.

    Η νέα ταινία που έφτιαξαν για το Netflix, όμως, όχι μόνο δεν άρεσε στην πλειονότητα των θεατών, αλλά προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα watchandchill, έως αυτή την ώρα έχουν μαζευτεί περισσότερες από 1,5 εκατ. υπογραφές, από συνδρομητές που ζητούν να αποσυρθεί άμεσα η εν λόγω ταινία από την πλατφόρμα του Netflix.

    Δείτε το τρέιλερ της ταινίας που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων:



    ΣΧΟΛΙΑ