• Media

    Ράδιο Αρβύλα: Τι συμβαίνει με την πρεμιέρα τους;

    • NewsRoom

    Οι Ράδιο Αρβύλα


    Ακόμη μια αναβολή παίρνει από το κανάλι του Φαλήρου η έναρξη της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

    Μετά την περσινή «μετακόμιση» της αγαπημένης late night χιουμοριστικής εκπομπής στον ΣΚΑΙ, που πραγματοποιήθηκε μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν, όλα φαίνεται ότι θα έπαιρναν τον δρόμο τους, με τους συντελεστές να μένουν πλέον μακριά από οποιαδήποτε ασυμφωνία είχε δημιουργηθεί με την προηγούμενη τηλεοπτική τους στέγη.

    Και ενώ όλοι περίμεναν με την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν να δούμε στους δέκτες μας τις νέες εκπομπές του «Ράδιο Αρβύλα», ανακοινώθηκε, ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα, ότι η πρεμιέρα της εκπομπής αναβάλλεται.

    Κύριος λόγος για την πρώτη αυτή αναβολή που πήρε η έναρξη της εκπομπής, όπως έγινε γνωστό, ήταν επειδή η αφετηρία της τηλεοπτικής σεζόν έτυχε να συμπέσει με την γέννηση του δεύτερου παιδιού του κεντρικού παρουσιαστή, Αντώνη Κανάκη. Για τον λόγο αυτό, όπως κυκλοφόρησε, ο παρουσιαστής ήθελε να βρίσκεται δίπλα στη σύντροφό και τα παιδιά του και δεν ήταν έτοιμος για την έναρξη της εκπομπής.

    Έτσι, η πρεμιέρα της εκπομπής είχε πάρει αναβολή για τα μέσα του Νοεμβρίου.

    Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του STAR, «Στη φωλιά των Κου Κου» ο Γιάννης Πουλόπουλος, δεν αναμένεται να δούμε τους «Ράδιο Αρβύλα» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ούτε εντός του μήνα που ξεκίνησε σήμερα.

    Αντιθέτως, οι δύο εκπομπές του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του, δηλαδή οι «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» παίρνουν ακόμη μία αναβολή. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, οι δύο εκπομπές δεν πρόκειται να μεταδοθούν στον τηλεοπτικό αέρα πριν τις αρχές του επόμενου έτους και συγκεκριμένα πριν τον Ιανουάριο του 2020.

    Επιπλέον, πριν από την επίσημη έναρξη των εκπομπών, έχει προγραμματιστεί να προβληθούν τρεις ειδικές, αφιερωματικές εκπομπές.

    Ο λόγος της νέας αναβολής της πρεμιέρας

    Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η απόφαση του καναλιού του Φαλήρου για νέα αναβολή της πρεμιέρας των εκπομπών του Αντώνη Κανάκη βασίστηκε στο γεγονός ότι σε αυτό το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, ο ανταγωνισμός στη late night ζώνη, όπου προβάλλονται και οι δύο εκπομπές είναι ιδιαίτερα αυξημένος, καθώς υπενθυμίζεται ότι τα υπόλοιπα κανάλια έχουν «ρίξει στην μάχη» της τηλεθέασης τα πολυτιμότερα προγράμματά τους.

    Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στον Ant1 την ίδια ώρα προβάλλονται οι «Άγριες Μέλισσες», μια σειρά που έχει συναντήσει την αποδοχή του κόσμου από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, στο Star προβάλλεται ο δεύτερος κύκλος του επίσης πολύ επιτυχημένου Greece’s Next Top Model, ενώ ο Alpha έχει χρησιμοποιήσει και αυτός το δυνατό του χαρτί στην μυθοπλασία, τη σειρά «Έρωτας Μετά», που σημειώνει επίσης πολύ αξιόλογα νούμερα τηλεθέασης.

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν σχετικά με την πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα» στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»:



    ΣΧΟΛΙΑ