• Media

    Πρεμιέρα The Voice με χαρισματικές φωνές, εντυπωσιακές παρουσίες και απολαυστικές ατάκες

    • Νίκη Καξερή

    Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Πάνος Μουζουράκης


    Δυναμικά επέστρεψε το απόλυτο μουσικό τάλεντ σόου, The Voice με τους λαμπερούς κριτές, Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Πάνο Μουζουράκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη να βρίσκονται ξανά στις θέσεις τους αναζητώντας τον επόμενο σούπερ σταρ μέσα από χιλιάδες υποψήφιους που «διψούν» για μια θέση στην ομάδα τους.

    Τα ηνία της παρουσίασης αναλαμβάνει και φέτος ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος υποδέχτηκε τους τηλεθεατές με το πιο ζεστό καλωσόρισμα και ανακοίνωσε ότι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν θα υπάρχει ζωντανό κοινό στο στούντιο, ενώ θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας.

    Εντυπωσιακές φωνές, απολαυστικές ατάκες και σχόλια πρωταγωνίστησαν για ακόμα μια χρονιά, με τους τηλεθεατές να είναι πιστοί στο «ραντεβού» τους, όπως δείχνουν και τα νούμερα τηλεθέασης, αφού το Voice «χτύπησε» μέχρι και το 42,7%  σε τέταρτο.

    Ειδικότερα και σύμφωνα με τις μετρήσεις από τη Nielsen, η πρεμιέρα σημείωσε το εντυπωσιακό 30,7% στο Γενικό Σύνολο και το 29,9% στο Δυναμικό Κοινό.

    Από την πρώτη κιόλας οντισιόν ξεχώρισε η διαγωνιζόμενη Ειρήνη Μιχαήλ, η οποία επέλεξε να τραγουδήσει το «Άντεξα» του Σάκη Ρουβά, ο οποίος, ωστόσο, δεν γύρισε την καρέκλα του προκειμένου να μην φανεί ότι ευνοεί την παίκτρια λόγω της επιλογής του τραγουδιού του.

    Ωστόσο, την καρέκλα της γύρισε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, εξασφαλίζοντας την Ειρήνη στην ομάδα της. Από την άλλη, ο Σάκης Ρουβάς σχολίασε το τατουάζ στο χέρι της παίκτριας, με το όνομα «Μαρία».

    Εκείνη εξήγησε πως πρόκειται για το όνομα της μητέρας της, ωστόσο, παραδέχτηκε πως αρχικά σκόπευε να κάνει χιούμορ απαντώντας πως πρόκειται για πρώην σύντροφό της.

    Το σχόλιο αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο από τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος σχολίασε: «Δεν πειράζει είναι η δική μου πρώην!», αναφερόμενος στη Μαρία Σολωμού.

    Ο Πάνος Μουζουράκης, βέβαια, έκλεψε τις εντυπώσεις από την αρχή του σόου, καθώς εμφανίστηκε με μάσκα με φερμουάρ, φροντίζοντας να ταιριάζει απόλυτα με το outfit που φορούσε.

    Άλλη στιγμή που ξεχώρισε ήταν όταν η γιαγιά της διαγωνιζόμενης, Κατερίνας Μπαταλογιάννη από τα παρασκήνια βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, προσφέροντάς τους γλυκό από τα χεράκια της.

    Η «σούπερ γιαγιά Κατερίνα», όπως την αποκάλεσε η Έλενα Παπαρίζου, μοιράστηκε και τη συνταγή με τους κριτές, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

    Πάντως, η επιτυχημένη συνταγή από ταλαντούχες φωνές και ιδιαίτερες προσωπικότητες που περνούν από τη σκηνή του Voice, σε συνδυασμό με τα δυνατά ονόματα των κριτών και του παρουσιαστή του παιχνιδιού φαίνεται πως για πέμπτη συνεχή χρονιά θα κερδίσουν το τηλεοπτικό στοίχημα.



    ΣΧΟΛΙΑ