• Media

    Πρεμιέρα για το My Style Rocks: «Βροχή» οι άσσοι στις βαθμολογίες – Όλα όσα μαρτυρά το τρέιλερ (pics&videos)

    • NewsRoom

    H Κατερίνα Στικούδη στο My Style Rocks


    Σήμερα το απόγευμα ξεκινά ο τρίτος κύκλος του αγαπημένου παιχνιδιού μόδας

    Το My Style Rocks κάνει πρεμιέρα σήμερα το απόγευμα, Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, στις 17.05 στον ΣΚΑΙ και έρχεται απόλυτα ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο. Όπως είναι πλέον γνωστό, το τιμόνι της παρουσίασης αναλαμβάνει φέτος η Κατερίνα Στικούδη, ενώ στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται ο «παλαίμαχος» σχεδιαστής μόδας, Στέλιος Κουδουνάρης, η coach μοντέλων, γνωστή και από την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, αλλά και ο εκκεντρικός Λάκης Γαβαλάς.

    Το dream team της ομάδας του φετινού κύκλου συμπληρώνουν «τρανταχτά» ονόματα στις συμμετέχουσες παίκτριες, όπως αυτό της Μαρίας Καζαριάν, αδερφής της νικήτριας του πρώτου GNTM, Ειρήνης Καζαριάν, της Στέλλας Πάσσαρη, κολλητής φίλης της πρώην παίκτριας του παιχνιδιού, Ιωάννας Τούνη, της εγγονής του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρας Μαρκέζη και άλλων.

    H κριτική επιτροπή του My Style Rocks 2020: Λάκης Γαβαλάς, Έλενα Χριστοπούλου, Στέλιος Κουδουνάρης
    Το πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού κυκλοφόρησε και μαρτυρά τις πρώτες πληροφορίες για όλα όσα πρόκειται να δούμε σήμερα, Δευτέρα, στην πρεμιέρα του καθημερινού παιχνιδιού μόδας.

    Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, η παρουσιάστρια, Κατερίνα Στικούδη, θα υποδεχθεί καταρχάς την κριτική επιτροπή, ακολούθως τα 11 κορίτσια, καθώς μία εξ αυτών σήμερα θα απουσιάζει και φυσικά το τηλεοπτικό κοινό, στον κλασικό διαγωνισμό μόδας του My Style Rocks.

    Οι παίκτριες του My Style Rocks 2020

    Παράλληλα, το τρέιλερ δίνει στους τηλεθεατές και μία πρώτη γεύση σχετικά με όσα πρόκειται να συμβούν, καθώς θα παρατηρήσουν τις πρώτες στιλιστικές αστοχίες των παικτριών, τη σκληρή κριτική των τριών κριτών, τις αντιδράσεις, αλλά και τους…άσσους να «πέφτουν βροχή» από την κριτική επιτροπή του My Style Rocks.



    ΣΧΟΛΙΑ