• Media

    Πρεμιέρα για το MasterChef: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα (video)

    • NewsRoom

    Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος


    Επιστρέφει απόψε το MasterChef με τους αγαπημένους κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη να λαμβάνουν θέση και να υποδέχονται τους επίδοξους σεφ, για τέταρτη χρονιά.

    Νέα χρονιά, νέος κύκλος, νέοι παίκτες, ένα μόνο στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα!

    Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό!

    Οι τρεις σεφ δεν ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν. Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν! Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων, πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, θέλουν να απολαύσουν πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή.

    Και κυρίως θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό! Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν την πολυπόθητη ποδιά και να συνεχίσουν για να κατακτήσουν την κουζίνα του MasterChef!

    Και φέτος, όπως σημειώθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου και προβλήθηκε το απόσπασμα από την αποψινή πρεμιέρα, οι κριτές θα επιλέξουν τους καλύτερους υποψήφιους και θα τους καθοδηγήσουν ώστε ένας από αυτούς να αναδειχθεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ