Επιστρέφει στην κανονικότητα το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, με τις τηλεοπτικές σειρές, τα τηλεπαιχνίδια και τα σόου να ξεκινούν και πάλι γυρίσματα την Δευτέρα 11 Μαΐου.
Αυτό αποκάλυψε σήμερα η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό».
Εξαιτίας της πανδημίας, όλα τα γυρίσματα βρίσκονται στον «πάγο» από τον Μάρτιο, ωστόσο πρόκειται να βάλουν και πάλι μπρος στις 11 Μαΐου, ενώ τα πρώτα καινούρια επεισόδια αναμένονται μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 18 Μαΐου.
Ήδη υπάρχει ένας αριθμός γυρισμένων επεισοδίων, τα οποία ωστόσο, πρέπει να περάσουν πρώτα από το μοντάζ.
Τα προγράμματα που επιστρέφουν είναι:
«Άγριες Μέλισσες, «Το καφέ της Χαράς», «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», «Αν ήμουν πλούσιος», «Πέτα τη φριτέζα» και «Μην ψαρώνεις». «Ρουκ Ζουκ», «Still Standing», «Your Face Sounds Familiar».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διχασμός στη Fed για νέα μείωση επιτοκίων ενόψει της συνεδρίασης Δεκεμβρίου
- Nτόναλντ Τραμπ: Αγόρασε πάνω από $82 εκατ. σε εταιρικά και δημοτικά ομόλογα μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Αποκάλυψη Ζελένσκι πριν την συνάντηση με Μητσοτάκη: Η Ουκρανία θα εισάγει φυσικό αέριο από την Ελλάδα
- Στο δόγμα των δύο κρατών επανέρχεται ο Φιντάν: «Η μόνη λύση που εγγυάται ισότητα»