Επιστρέφει στην κανονικότητα το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, με τις τηλεοπτικές σειρές, τα τηλεπαιχνίδια και τα σόου να ξεκινούν και πάλι γυρίσματα την Δευτέρα 11 Μαΐου.
Αυτό αποκάλυψε σήμερα η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό».
Εξαιτίας της πανδημίας, όλα τα γυρίσματα βρίσκονται στον «πάγο» από τον Μάρτιο, ωστόσο πρόκειται να βάλουν και πάλι μπρος στις 11 Μαΐου, ενώ τα πρώτα καινούρια επεισόδια αναμένονται μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 18 Μαΐου.
Ήδη υπάρχει ένας αριθμός γυρισμένων επεισοδίων, τα οποία ωστόσο, πρέπει να περάσουν πρώτα από το μοντάζ.
Τα προγράμματα που επιστρέφουν είναι:
«Άγριες Μέλισσες, «Το καφέ της Χαράς», «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», «Αν ήμουν πλούσιος», «Πέτα τη φριτέζα» και «Μην ψαρώνεις». «Ρουκ Ζουκ», «Still Standing», «Your Face Sounds Familiar».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μυρωδιά αερίου στην Αττική: Οδηγίες προστασίας για τους πολίτες – Τι λένε Πολιτική Προστασία και ειδικοί
- Home Depot: Άλμα 5% στα έσοδα τριμήνου – Πρόβλεψη για περαιτέρω αύξηση
- Metlen: Βγαίνουν οι σορτάκηδες από την μετοχή
- Κωνσταντίνος Τασούλας: «Η Μεσόγειος βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο κρίσιμων μεταβολών»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.