Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου επιστρέφει το Just the 2 of Us με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.
Το Just The 2 Of Us επιστρέφει στο OPEN και ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την απολαυστική παρέα των κριτών, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή, ετοιμάζονται για την μεγάλη πρεμιέρα, ενώ υποδέχονται στην παρέα τους τη Λάουρα Καραΐσκου που θα παρουσιάζει τα δρώμενα στο Celebrity Room.
Μαζί τους λαμπεροί διαγωνιζόμενοι που θα κάνουν αίσθηση, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις στους στο τραγούδι για καλό σκοπό.
Το τρέιλερ του σόου είναι στον αέρα του OPEN και σε αυτό ο Νίκος βάζει και πάλι δύσκολα, στους αγαπημένους του κριτές…
Με όπλο τους όμως το χιούμορ, όλοι ανταπεξέρχονται στις δοκιμασίες του Νίκου και δείχνουν για ακόμα μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη.



Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το κόμμα Κάρυ και οι Ρώσοι, γιατί έχει νεύρα ο θυμωμένος Νίκος, οι φθινοπωρινές κάλπες, μομφή vs Final Four και το πίσω – μπρος του Ερντογάν
- Η Δημοκρατία δεν περίμενε την Μαρία Καρυστιανού
- Fear of the (Red) Dark! Στο… κατακόκκινο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός με στόχο την πρόκριση και το 4ο τρόπαιο στην EuroLeague
- Καρυστιανού: Πρεμιέρα με άδεια πλατεία, Κατερίνα Μουτσάτου, Μίκη Θεοδωράκη, Μπιθικώτση και… Κοργιαλά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.