Menu
-0.4%
Τζίρος: 263.91 εκατ.

Κατερίνα Παπακώστα για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης μου – Θα είμαι υποψήφια στις εκλογές

Media

Πότε κάνει πρεμιέρα το Just the 2 of Us – Δείτε το trailer

Comments

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου επιστρέφει το Just the 2 of Us με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Το Just The 2 Of Us επιστρέφει στο OPEN και ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την απολαυστική παρέα των κριτών, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή, ετοιμάζονται για την μεγάλη πρεμιέρα, ενώ υποδέχονται στην παρέα τους τη Λάουρα Καραΐσκου που θα παρουσιάζει τα δρώμενα στο Celebrity Room.

Μαζί τους λαμπεροί διαγωνιζόμενοι που θα κάνουν αίσθηση, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις στους στο τραγούδι για καλό σκοπό.

Το τρέιλερ του σόου είναι στον αέρα του OPEN και σε αυτό ο Νίκος βάζει και πάλι δύσκολα, στους αγαπημένους του κριτές…

Με όπλο τους όμως το χιούμορ, όλοι ανταπεξέρχονται στις δοκιμασίες του Νίκου και δείχνουν για ακόμα μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμητρα Κούστα: Τα καλοκαιρινά look της από την παραλία στη βραδινή έξοδο
Περισσότερο καλοκαίρι σημαίνει περισσότερο Αιγαίο
Η Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 – Η επίσημη ανακοίνωση
Stamna: Σίφνος και Τήνος σε γαστρονομική σύμπραξη με την υπογραφή του Γκίκα Ξενάκη
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Αργεντινή-Αγγλία: Η συνάντηση με τον Μικ Τζάγκερ και η αφιέρωση στον πατέρα του
RH London: Πώς ένα χρεοκοπημένο κατάστημα με αντίκες έγινε brand πολυτελείας 4 δισ.
Ανδρέας Γεωργίου για Μάρω Κοντού: «Καλό ταξίδι λεβέντισσά μου» – Η τελευταία σκηνή της στη Γη της Ελιάς (video)
Μάρω Κοντού: Η καριέρα, οι δύο γάμοι, το παιδί που ποτέ δεν ήρθε και ο κρυφός έρωτας στα 67
Δήμητρα Κούστα: Από την Ίμπιζα στο Σεν Τροπέ – Το birthday dinner και η Ημέρα της Βαστίλης
Ραφήνα: Η γρηγορότερη πύλη προς τις Κυκλάδες