array(0) {
}
        
    
Menu
0.21%
Τζίρος: 105.48 εκατ.

Μητσοτάκης για Σαντορίνη: Πρωτόγνωρο φαινόμενο, ο κρατικός μηχανισμός είναι σε εγρήγορση – Κλειστά τα σχολεία έως 21/2

Media

Ποιος έλληνας Μιντιάρχης περιλαμβάνεται στους friends and family του Τραμπ – Θα παραστεί και στο privé δείπνο «Alfalfa Class»

Comments

Σήμερα στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδας είναι η μεγάλη μέρα για τον νέο πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ και μάθαμε ότι υπάρχει ειδική κατηγορία προσκεκλημένων «friends and family» στην οποία συμπεριλαμβάνεται ένας Έλληνας: ο Θοδωρής Κυριακού, πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Σε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη κατηγορία «φίλων και οικογένειας» κανείς δεν μπαίνει τυχαία και αυτός είναι ο λόγος που ο Θοδωρής Κυριακού ήταν παρών στο χθεσινό δείπνο που παρέθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

1

Οι καλεσμένοι στην τελετή ορκωμοσίας θα είναι αρκετοί. Βέβαια πολλοί από αυτούς που επαίρονται για την πρόσκληση θα δουν τον Τραμπ από την…τηλεόραση!

Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι σε άλλο χώρο…

Αυτά είναι γνωστά λίγο ή πολύ.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι ο Θοδωρής Κυριακού που έχει προσκληθεί στην ορκωμοσία, καθώς και στην αποψινή δεξίωση, θα παραβρεθεί και στην πιο privé εκδήλωση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το ερχόμενο Σάββατο.

Εκείνη την ημέρα θα μαζευτούν ολίγοι και εκλεκτοί. Πού; στο Καπιτώλιο. Εκεί θα γίνει ένα privé δείπνο που αποκαλείται Alfalfa Class.

Δηλαδή κάτι σαν οι «πρώτοι των πρώτων».

Μία εκδήλωση για λίγους, αυστηρά επιλεγμένους: a200-250 από τις ισχυρότερες προσωπικότητες του κόσμου, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί και επιχειρηματίες που διαμορφώνουν το παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Ανάμεσά τους, ο Mr Antenna Θοδωρής Κυριακού, ο μοναδικός Έλληνας στο τραπέζι των ισχυρών. Δεν το λες και λίγο!!!

 

Διαβάστε επίσης

Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης: Το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου δικαιώνει τις θέσεις μας

Μητσοτάκης προς Σακελλαροπούλου: Ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία – Nα σφυρηλατηθεί η εθνική ενότητα με όρους ρεαλισμού και αλήθειας

Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Οι 11 περιοχές που θα λειτουργήσουν – Πώς θα εισάγονται οι μαθητές

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Σαντορίνη: Πρωτόγνωρο φαινόμενο, ο κρατικός μηχανισμός είναι σε εγρήγορση – Κλειστά τα σχολεία έως 21/2
Η Αμαλία Κωστοπούλου απέκτησε την πρώτη της Hermes τσάντα
Νίκος Ρωμανός στο Mononews: Θλιβερό να αντιγράφει ο Νίκος Ανδρουλάκης τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Είναι ο καλύτερος χορηγός της
Ωριμάζουν οι επενδύσεις στην αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα – Οι συζητήσεις με την Αίγυπτο
Δόμνα Μιχαηλίδου-Λεωνής Μαντωνάκης: Παντρεύτηκαν στον Πειραιά – Δείτε φωτογραφίες
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Εθνική Οδό Λαμίας-Καρπενησίου
Τροχαίο με έναν 15χρονο νεκρό στη Φυλή
Αρραβωνιάστηκε η Αμαλία Κωστοπούλου – Η πρόταση γάμου στο Παρίσι και το μονόπετρο
Έλον Μασκ: Την Τρίτη τα αποκαλυπτήρια του νέου βοηθού τεχνητής νοημοσύνης Grok 3
Τι φοβάται ο Τραμπ με το δημόσιο χρέος