Menu
-0.17%
Τζίρος: 300.40 εκατ.

Entersoftone-Hg: Ολο το παρασκήνιο του giga deal – Πώς ο Πάνος Γερμανός έβγαλε κέρδος 263 εκατ.

Media

Ποιος έλληνας Μιντιάρχης περιλαμβάνεται στους friends and family του Τραμπ – Θα παραστεί και στο privé δείπνο «Alfalfa Class»

Comments

Σήμερα στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδας είναι η μεγάλη μέρα για τον νέο πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ και μάθαμε ότι υπάρχει ειδική κατηγορία προσκεκλημένων «friends and family» στην οποία συμπεριλαμβάνεται ένας Έλληνας: ο Θοδωρής Κυριακού, πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Σε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη κατηγορία «φίλων και οικογένειας» κανείς δεν μπαίνει τυχαία και αυτός είναι ο λόγος που ο Θοδωρής Κυριακού ήταν παρών στο χθεσινό δείπνο που παρέθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

1

Οι καλεσμένοι στην τελετή ορκωμοσίας θα είναι αρκετοί. Βέβαια πολλοί από αυτούς που επαίρονται για την πρόσκληση θα δουν τον Τραμπ από την…τηλεόραση!

Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι σε άλλο χώρο…

Αυτά είναι γνωστά λίγο ή πολύ.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι ο Θοδωρής Κυριακού που έχει προσκληθεί στην ορκωμοσία, καθώς και στην αποψινή δεξίωση, θα παραβρεθεί και στην πιο privé εκδήλωση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το ερχόμενο Σάββατο.

Εκείνη την ημέρα θα μαζευτούν ολίγοι και εκλεκτοί. Πού; στο Καπιτώλιο. Εκεί θα γίνει ένα privé δείπνο που αποκαλείται Alfalfa Class.

Δηλαδή κάτι σαν οι «πρώτοι των πρώτων».

Μία εκδήλωση για λίγους, αυστηρά επιλεγμένους: a200-250 από τις ισχυρότερες προσωπικότητες του κόσμου, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί και επιχειρηματίες που διαμορφώνουν το παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Ανάμεσά τους, ο Mr Antenna Θοδωρής Κυριακού, ο μοναδικός Έλληνας στο τραπέζι των ισχυρών. Δεν το λες και λίγο!!!

 

Διαβάστε επίσης

Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης: Το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου δικαιώνει τις θέσεις μας

Μητσοτάκης προς Σακελλαροπούλου: Ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία – Nα σφυρηλατηθεί η εθνική ενότητα με όρους ρεαλισμού και αλήθειας

Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Οι 11 περιοχές που θα λειτουργήσουν – Πώς θα εισάγονται οι μαθητές

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεοπτικά δικαιώματα Super League: Πώς διαμορφώνονται μετά τα deals Ηλιόπουλου (ΑΕΚ) και Σαββίδη (ΠΑΟΚ)
Ντέρτι: Μία ιστορία από εκείνες που γίνονται τραγούδι – Πρεμιέρα απόψε με διπλό επεισόδιο
Deutsche Welle: Φέρεται να παίρνει πίσω την απόφαση για το ελληνόφωνο πρόγραμμα – Οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και η κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ
Η μάχη Γιαννακόπουλου – Κυριακού για το CNN, o Ζούλας και το Φάντασμα της Όπερας, οι 4 καρέκλες της ΕΡΤ, ένα quiz για κορυφαίο στέλεχος του ΑΝΤ1 και η Πάολα πάει The Voice
The Voice: Αφιερωμένη στον Γιώργο Μαζωνάκη η πρεμιέρα
Μπλε Ώρες: Το Πήλιο γίνεται σκηνικό πάθους, προδοσίας και φόνου
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Η μάχη στα ερτζιανά με την έλευση του Mega News 104.6, τα συγκοινωνούντα δοχεία ΕΡΤ-ΣΚΑΪ, ηχηρή αποχώρηση στον ΑΝΤ1, το μαγείρεμα του Ακη με επιδότηση και οι μεταγραφές στα κανάλια
Σίσσυ Χρηστίδου: Υπέγραψε για το καθημερινό πρωϊνό του Mega
Ligue 1: Από τα δισεκατομμύρια των τηλεοπτικών στο ξεπούλημα των ποδοσφαιριστών