array(0) {
}
        
    
Menu
-0.08%
Τζίρος: 135.16 εκατ.

Δωρεά σπέρματος Δανία: 7 Κέντρα το χρησιμοποίησαν, χάθηκε ένα παιδί στην Ελλάδα, έρευνα σε εξέλιξη, τα ερωτήματα

Media

Ποιος έλληνας Μιντιάρχης περιλαμβάνεται στους friends and family του Τραμπ – Θα παραστεί και στο privé δείπνο «Alfalfa Class»

Comments

Σήμερα στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδας είναι η μεγάλη μέρα για τον νέο πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ και μάθαμε ότι υπάρχει ειδική κατηγορία προσκεκλημένων «friends and family» στην οποία συμπεριλαμβάνεται ένας Έλληνας: ο Θοδωρής Κυριακού, πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Σε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη κατηγορία «φίλων και οικογένειας» κανείς δεν μπαίνει τυχαία και αυτός είναι ο λόγος που ο Θοδωρής Κυριακού ήταν παρών στο χθεσινό δείπνο που παρέθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

1

Οι καλεσμένοι στην τελετή ορκωμοσίας θα είναι αρκετοί. Βέβαια πολλοί από αυτούς που επαίρονται για την πρόσκληση θα δουν τον Τραμπ από την…τηλεόραση!

Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι σε άλλο χώρο…

Αυτά είναι γνωστά λίγο ή πολύ.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι ο Θοδωρής Κυριακού που έχει προσκληθεί στην ορκωμοσία, καθώς και στην αποψινή δεξίωση, θα παραβρεθεί και στην πιο privé εκδήλωση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το ερχόμενο Σάββατο.

Εκείνη την ημέρα θα μαζευτούν ολίγοι και εκλεκτοί. Πού; στο Καπιτώλιο. Εκεί θα γίνει ένα privé δείπνο που αποκαλείται Alfalfa Class.

Δηλαδή κάτι σαν οι «πρώτοι των πρώτων».

Μία εκδήλωση για λίγους, αυστηρά επιλεγμένους: a200-250 από τις ισχυρότερες προσωπικότητες του κόσμου, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί και επιχειρηματίες που διαμορφώνουν το παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Ανάμεσά τους, ο Mr Antenna Θοδωρής Κυριακού, ο μοναδικός Έλληνας στο τραπέζι των ισχυρών. Δεν το λες και λίγο!!!

 

Διαβάστε επίσης

Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης: Το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου δικαιώνει τις θέσεις μας

Μητσοτάκης προς Σακελλαροπούλου: Ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία – Nα σφυρηλατηθεί η εθνική ενότητα με όρους ρεαλισμού και αλήθειας

Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Οι 11 περιοχές που θα λειτουργήσουν – Πώς θα εισάγονται οι μαθητές

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναταράξεις στον Σκάι για το ρομπότ «Σοφία», σκληρό πόκερ στο ΑΠΕ, στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης, Κυριακού, Βαρδινογιάννης και ποιοι αγοράζουν ραδιόφωνο
Αυγή: Παραιτήθηκε ο διευθυντής Σπύρος Σουρμελίδης
Open: O Νταβιντιάν, o Παπαμιμίκος και τι συμβαίνει πραγματικά στον σταθμό του Ιβάν Σαββίδη
Γιατί έδιωξαν τη Σύνθια Σάπικα, η ατάκα της Κοσιώνη, το beef Πορτοσάλτε – Αναστασοπούλου, τα νέα ανοίγματα του Κυριακού, τι αγοράζει ο «Λούα – Λούα» και ποιος θα μεταδώσει το Μουντιάλ
3.717.541 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Νοέμβριο
Η Gedi κοντά στην πώληση της Repubblica στον όμιλο Κυριακού – Στα τελικά στάδια οι διαπραγματεύσεις
Τι λένε στις αγωγές τους Ρέβη – Κουρδής κατά Σκάι, η Σιναρέλη και οι προσλήψεις στο ΑΠΕ, τι έγινε τελικά με τον Σρόιτερ, το ΕΣΡ και ο… Τάκης Τσουκαλάς
Ναόμι Γουότς: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει…»
Το παρασκήνιο του deal των 500 εκατ. λιρών! Ποιος είναι ο λόρδος Ρόθερμιρ της «Daily Mail» που εξαγοράζει την «Telegraph»
3ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΙΗΕΑ με θέμα «ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 2026: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ευκαιρίες και κίνδυνοι – Η επόμενη μέρα για τον Τύπο»