• Media

    «Πάρτι» στο Twitter με το νέο πάθημα του Ντόναλντ Τραμπ

    Ντόναλντ Τραμπ


    Νέα αφορμή για αστείρευτο γέλιο χάρισε στους χρήστες του Διαδικτύου η νέα «ατυχία» του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, αφού ένα «άτακτο» έντομο, που κόλλησε στα μαλλιά του, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Τζέιμσταουν της Βιρτζίνια, έκανε τους χρήστες του Twitter να «οργιάσουν», ποστάροντας αμέτρητα σχόλια για το περιστατικό.

    Ο Πλανητάρχης βρέθηκε στο Τζέιμσταουν της Βιρτζίνια με αφορμή τα 400 χρόνια δημοκρατίας στην Αμερική, όπου απηύθυνε ομιλία και ένας από τους πιο φανατικούς ακροατές του φαίνεται ότι ήταν αυτό το μικρό ζωύφιο.

    Η συγκεκριμένη εκδήλωση, στην οποία μίλησε ο Αμερικανός Πρόεδρος, είχε εξαρχής αντιδράσεις, καθώς υπήρξαν πολλές αμφισβητήσεις και επικρίσεις, σχετικά με το κατά πόσον ήταν πράγματι αυτή η επέτειος για τη δημοκρατία στην Αμερική.

    Ωστόσο, το ζήτημα αυτό έπαψε να είναι το πρωταγωνιστικό, όταν, στην αρχή της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ ήρθε και προσγειώθηκε πάνω στα μαλλιά του, τραβώντας όλα τα βλέμματα.

    Οι εικόνες του Αμερικανού Προέδρου με το μαύρο έντομο πάνω στα ανοιχτόχρωμα μαλλιά του έκαναν τον γύρω του διαδικτύου και το Τwitter έστησε «γλέντι», με πλήθος σχολίων.

    «Ένα ζωύφιο σέρνεται στα μαλλιά σου!», έγραψε μία γυναίκα.

    «Ο Τραμπ έχει μια μύγα που βουίζει γύρω απ’ τα αχυρένια μαλλιά του», παρατήρησε μια άλλη.

    «Τι στην ευχή! Ο συγκάτοικός μου άφησε ανοικτό το δίκτυο Fox News, o Τραμπ μιλά για την 400 επέτειο του Τζέιμσταουν. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΕΝΤΟΜΟ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ. ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Κινείται. Είναι ζωντανό. Σέρνεται στο μέτωπό του τώρα. Θεέ μου! Μήπως ονειρεύομαι;», σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

    Κι ένας άλλος πρόσθεσε με δόση χαιρεκακίας: «Το πρόσωπο του Τραμπ ΜΟΛΥΝΘΗΚΕ με ζωύφια!»



    ΣΧΟΛΙΑ