• Media

    Ορμητικό το «Κόκκινο Ποτάμι»: Πανηγυρικά νούμερα τηλεθέασης, παρέσυρε τους «αντιπάλους» του

    • NewsRoom

    Το Κόκκινο Ποτάμι


    Δεύτερη ημέρα προβολής ήταν η χθεσινή για τη νέα, πολλά υποσχόμενη σειρά εποχής του Open, με τίτλο «Κόκκινο Ποτάμι» και, όπως έδειξαν τα μηχανάκια της τηλεθέασης, το κοινό γύρισε για ακόμη μια φορά το κανάλι, για να δώσει πιστά το παρών στο ραντεβού του με τη νέα τηλεοπτική επιτυχία.

    Αναλυτικότερα, το «Κόκκινο Ποτάμι» κατάφερε για ακόμη μια Κυριακή να τερματίσει πρώτο στην κούρσα της τηλεθέασης κατά τη ζώνη προβολής του, σημειώνοντας μάλιστα θρίαμβο στα νούμερα τηλεθέασης.

    Συγκεκριμένα, όπως κατέγραψαν τα μηχανάκια μέτρησης, η τηλεθέαση για τη σειρά του Open έφτασε, στο γενικό σύνολο, το 32,1%, ενώ στο δυναμικό κοινό, ο μέσος όρος άγγιξε το 34,3%!

    Μάλιστα, σε τέταρτο, η νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη κατάφερε να εκτοξευθεί ακόμη και στο 37,8%.

    Έτσι, το ορμητικό «Κόκκινο Ποτάμι» άφησε πίσω του το κατά τα άλλα δυναμικό Voice του ΣΚΑΙ, το οποίο σημείωσε ελαφριά πτώση σε σχέση με τις προηγούμενες επιδόσεις του, φθάνοντας στο 22,2% στο κοινό 18-54 και 24,4% στο γενικό σύνολο.

    Επιπλέον, το νέο, φιλόδοξο talent show του Ant1, Final 4, παρά τη βελτιωμένη εικόνα του δεύτερου επεισοδίου, δεν φαίνεται ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τους τηλεοπτικούς του αντιπάλους, καθώς η απόδοσή του ήταν αρκετά χαμηλή, αγγίζοντας μόνο το 11,7% στο δυναμικό κοινό και 10,8% στο σύνολο.



    ΣΧΟΛΙΑ