Αγγλία-Σκωτία και Πορτογαλία-Γερμανία με τη ματιά του διεθνούς ποδοσφαιριστή
Η αγωνιστική δράση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος συνεχίζεται και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Άκη Ζήκο.
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μιλάει για το μεγάλο βρετανικό ντέρμπι Αγγλία-Σκωτία (Παρασκευή 18/06, 22:00) και το κρίσιμο παιχνίδι του 6ου ομίλου ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Γερμανία (Σάββατο 19/06, 19:00). Εξηγεί ποιο αποτέλεσμα θα κυνηγήσει ο Φερνάντο Σάντος και αναφέρεται στο «φαινόμενο» Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο Άκης Ζήκος βλέπει πολλά γκολ στη Ρώμη, στο παιχνίδι του 1ου ομίλου Ιταλία-Ουαλία που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20/06 στις 19:00 και αποκαλύπτει τα τρία φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- NYT: Πώς το Ιράν ετοιμάζεται για την επίθεση των ΗΠΑ – Οι «οδηγίες» του Χαμενεΐ και η πολιτική επιβίωση
- Δανός υπουργός Άμυνας σε Τραμπ: Η Γροιλανδία δεν χρειάζεται αμερικανικό πλωτό νοσοκομείο
- Λήμνος: Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης – Εκτεταμένες ζημιές από πλημμύρες, χωρίς νερό η Μύρινα
- Λιμεναρχείο Πειραιά: Αποκαλύφθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Μεγάλη επιχείρηση-σκούπα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.