Αγγλία-Σκωτία και Πορτογαλία-Γερμανία με τη ματιά του διεθνούς ποδοσφαιριστή
Η αγωνιστική δράση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος συνεχίζεται και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Άκη Ζήκο.
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μιλάει για το μεγάλο βρετανικό ντέρμπι Αγγλία-Σκωτία (Παρασκευή 18/06, 22:00) και το κρίσιμο παιχνίδι του 6ου ομίλου ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Γερμανία (Σάββατο 19/06, 19:00). Εξηγεί ποιο αποτέλεσμα θα κυνηγήσει ο Φερνάντο Σάντος και αναφέρεται στο «φαινόμενο» Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο Άκης Ζήκος βλέπει πολλά γκολ στη Ρώμη, στο παιχνίδι του 1ου ομίλου Ιταλία-Ουαλία που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20/06 στις 19:00 και αποκαλύπτει τα τρία φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ιστορική Παναχαϊκή περνά σε τουρκικά χέρια: Ποιος είναι ο Ισιτάν Γκιουν που αναλαμβάνει το management
- Χρηματιστήριο: Ποιες μετοχές θα οδηγήσουν τον δείκτη σε νέες κορυφές, τι θα συμβεί σε Aktor, Metlen, CCHB, ΔΕΗ, Τιτάν και τράπεζες
- BVLGARI: Roman holiday στον καρπό
- Η Ελλάδα άφησε την υγεία στην τύχη της αγοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.