array(0) {
}
        
    
Menu
-2.47%
Τζίρος: 251.02 εκατ.

Πόλεμος στο Ιράν: Ομοβροντία βομβαρδισμών του Ισραήλ στην πρωτεύουσα του Ιράν – Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ- Ο Νετανιάχου προειδοποιεί ότι χρειάζεται χερσαία εμπλοκή 

Media

ΟΠΑΠ Game Time: Οι ημιτελικοί του Ευρωπαϊκού με τον Δημήτρη Κουρμπέλη

Comments

Τι είχε δηλώσει στον ΟΠΑΠ ο αρχηγός του Παναθηναϊκού για την Αγγλία πριν ξεκινήσει το τουρνουά

Η ώρα των ημιτελικών του Wembley έφτασε και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, εξήγησε γιατί είχε επιλέξει την Αγγλία ως φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, μιλώντας λίγο πριν ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό, αποκλειστικά στην κάμερα του ΟΠΑΠ.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ανέλυσε τους δυο ημιτελικούς Ιταλία-Ισπανία και Αγγλία-Δανία, που θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο αντίστοιχα, στις 22:00.

Μίλησε για την επόμενη ημέρα της ομάδας του μετά την έλευση του νέου προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και τους προσωπικούς του στόχους, τόσο στην Εθνική Ομάδα όσο και στον Παναθηναϊκό.

Δείτε το βίντεο:

 Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης:

Το EURO 2020 συνεχίζεται στον ANT1 και οι μονομαχίες στα Προημιτελικά σάρωσαν στην τηλεθέαση!

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρί Σεν Ζερμέν: Η συμφωνία του 1 δισ. ευρώ με τη Nike που αλλάζει το παιχνίδι έως το 2039
Το οικονομικό θαύμα της Κόμο, case study για κάθε ποδοσφαιρικό σύλλογο
Village Cinemas: Premium Media Platform για ουσιαστική σύνδεση brands & κοινού
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Στην αγορά για νέο super yacht;
Μεγάλη Εικόνα: Ανοίγει ο φάκελος των προκλήσεων από τον πόλεμο στο Ιράν
Έλενα Παπαρίζου-Τάκης Ζαχαράτος: Γιατί αναβλήθηκε η χθεσινή παράσταση
Συμφωνία μαμούθ για το στέγαστρο στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού
Το παρασκήνιο πίσω από την πρωτόγνωρη απόφαση στο Copa Africa, ο σκιώδης παράγοντας και τι ακολουθεί
Τριάδα από Europa και Conference League
Ολυμπιακός: Όλα τα δεδομένα για το mega project της ανακαίνισης του Καραϊσκάκη