• Media

    O Σωτήρης Καλυβάτσης, απόψε, στην εκπομπή «EQ» του Action 24

    • NewsRoom
    Σωτήρης Καλυβάτσης

    Σωτήρης Καλυβάτσης


    O Σωτήρης Καλυβάτσης έρχεται απόψε στο δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής «EQ» του Action 24

    Το δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου έρχεται απόψε στις 21:00 αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24. Η νέα δημοσιογραφική εκπομπή «EQ» αυτή την εβδομάδα φιλοξενεί τον αγαπημένο σε όλους μας Σωτήρη Καλυβάτση σε μία συνέντευξη εκ βαθέων.

    Ο Σωτήρης Καλυβάτσης , ηθοποιός και παρουσιαστής των εκπομπών «ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ» και «MITSI VAR» του ACTION 24, μιλάει για τη ζωή, τις σχέσεις στη σημερινή εποχή και την ηλεκτρονική απομόνωση των νέων. Μέσα από μια αναδρομή στο παρελθόν, θυμάται το ξεκίνημα του στην τηλεόραση, την φιλία του με τον αδικοχαμένο Αντώνη Παραρά και τα μαθήματα ζωής που πήρε από τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα. Φυσικά, δεν διστάζει να απαντήσει στο αιώνιο ερώτημα: «Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;».

    Μέσα από τον διάλογο, η εκπομπή «EQ» του ACTION 24 έρχεται απόψε όπως και κάθε Τετάρτη στις 21:00 για να παράξει μια πολυθεματική προσέγγιση, πάνω σε ζητήματα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά. Στη συνέχεια, διευρύνει την αναζήτηση αυτή παρουσιάζοντας μέσα από βίντεο-ρεπορτάζ, στοιχεία για την ελληνική, ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια κοινότητα. Τελικός στόχος κάθε επεισοδίου, είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση θεμάτων που μας αφορούν όλους.

    Γιατί σε έναν κόσμο «AI» χρειάζεται και λίγο παραπάνω «EQ»

    Αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24

    Διαβάστε επίσης:

    Σπίτι με το MEGA: Πρωτοχρονιά με Άγγελο και Στέλιο Διονυσίου

    Bridgerton: Νέες φωτογραφίες από την 3η σεζόν της αγαπημένης σειράς του Netflix

    Δείτε την Lady Gaga και τον Joaquin Phoenix σε νέα στιγμιότυπα από την ταινία «Joker: Folie à Deux»

     



    ΣΧΟΛΙΑ