array(0) {
}
        
    
Menu
0.67%
Τζίρος: 147.19 εκατ.

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξαντλεί τις προοπτικές της χώρας – Η πολιτική αλλαγή είναι επιτακτική

Media

Ο κονφερανσιέ Γιώργος Κουβαράς, μια μουσική εκπομπή και το σκάνδαλο με την εξωτερική παραγωγή

Γιώργος Κουβαράς
Comments

Τη δόξα του Γιώργου Θεοφάνους, του Σπύρου Παπαδόπουλου, του Φρέντυ Γερμανού, της Σεμίνας Διγενή, του Νίκου Πορτοκάλογλου, του Χρήστου Νικολόπουλου και πολλών άλλων παρουσιαστών μουσικών εκπομπών φαίνεται ότι ζήλεψε ο Γιώργος Κουβαράς στην ΕΡΤ που αφού έδωσε τη σκυτάλη του παρουσιαστή κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον Απόστολο Μαγγηριάδη, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο τραγούδι.

Έτσι τη μια ημέρα θα φορά το σοβαρό κοστούμι του σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (για να μην ξεχνιόμαστε) και την άλλη θα ντύνεται στο πιο χαλαρό και casual για τις ανάγκες της βραδινής ψυχαγωγικής εκπομπής τύπου «στην Υγειά μας» που θα προβάλλεται τα Σαββατόβραδα στη δημόσια τηλεόραση με τίτλο εργασίας …«Απόψε ελάτε σε εμάς».

1

Το concept της εκπομπής θα είναι μια συνάντηση ανθρώπων της μουσικής, του θεάματος και των τεχνών γενικότερα, προσώπων που αγαπά το ευρύ κοινό και που ο παρουσιαστής έχει στόχο να ξεδιπλώσει τον χαρακτήρα τους μέσα από κουβέντες και μουσικά μονοπάτια.

Με άλλα λόγια, η παραγωγή θέλει να δημιουργήσει ένα υβδριδικό προϊόν στοιχείων των εκπομπών της Σεμίνας Διγενής και του Φρέντυ Γερμανού, που αγαπήθηκαν και έγραψαν ιστορία στο τηλεοπτικό τοπίο.

Η εκπομπή έχει εγκριθεί από  πλευράς ΕΡΤ για την τηλεοπτική σεζόν που έρχεται, με τον Γιώργο Κουβαρά να γυμνάζει τη φωνή του καθώς όπως λένε οι πληροφορίες θα λέει και κανένα τραγούδι παραπάνω από όσα θα ακούγονται από καλεσμένους του όπως έχει κάνει σε παρόμοιες εκπομπές στο παρελθόν και μάλιστα είχε πάρει το μικρόφωνο ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου.

Την ευθύνη της όλης παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρία του Κωνσταντίνου Γανωτή. Σε πρώτη φάση δόθηκε το «οκ» – από πλευράς ΕΡΤ – για την υλοποίηση 32 εκπομπών διάρκειας 120 λεπτών με άγνωστο budget εξωτερικής παραγωγής, κατά την προσφιλή της πρακτική να μην δημοσιεύει το εξοδολόγιο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλά τα γυρίσματα να γίνονται με πόρους (ανθρώπινους και εξοπλισμό) της ίδια της ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης:

Warren Buffett: Έχει εισπράξει σχεδόν 7 δισ. δολάρια από τις πωλήσεις μετοχών της Bank of America
Τι να δω στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο – Γράφει η αρχαιολόγος δρ Κατερίνα Δελλαπόρτα
Ανάπτυξη 2,3% της ελληνικής οικονομίας το 2ο τρίμηνο
 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί έδιωξαν τη Σύνθια Σάπικα, η ατάκα της Κοσιώνη, το beef Πορτοσάλτε – Αναστασοπούλου, τα νέα ανοίγματα του Κυριακού, τι αγοράζει ο «Λούα – Λούα» και ποιος θα μεταδώσει το Μουντιάλ
3.717.541 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Νοέμβριο
Η Gedi κοντά στην πώληση της Repubblica στον όμιλο Κυριακού – Στα τελικά στάδια οι διαπραγματεύσεις
Τι λένε στις αγωγές τους Ρέβη – Κουρδής κατά Σκάι, η Σιναρέλη και οι προσλήψεις στο ΑΠΕ, τι έγινε τελικά με τον Σρόιτερ, το ΕΣΡ και ο… Τάκης Τσουκαλάς
Ναόμι Γουότς: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει…»
Το παρασκήνιο του deal των 500 εκατ. λιρών! Ποιος είναι ο λόρδος Ρόθερμιρ της «Daily Mail» που εξαγοράζει την «Telegraph»
3ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΙΗΕΑ με θέμα «ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 2026: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ευκαιρίες και κίνδυνοι – Η επόμενη μέρα για τον Τύπο»
Το καπέλο… Ζούλα – Αλαφούζου και η Βυτίνα του Σκάι, η έμπειρη Έμη απογειώνει την HuffPost, οι αλλαγές του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ και το φαινόμενο… Breaking Chairs
Πέφτουν δισεκατομμύρια ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League!
Warner Bros.: Προσφορές για εξαγορά από Netflix, Comcast και Paramount