• Media

    Ο Γιάννης Κοντοές στο ΟΠΑΠ Game Time για την Κυριακή των ντέρμπι

    • NewsRoom
    ΟΠΑΠ Game Time


    Στο μικροσκόπιο οι αγώνες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ-Γιουβέντους

    Τέσσερα μεγάλα ντέρμπι θα διεξαχθούν την Κυριακή σε Ελλάδα, Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία και η εβδομαδιαία εκπομπή Game Time φιλοξενεί τον Γιάννη Κοντοέ.

    Ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου χαρακτηρίζει τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (20:30) ως «ντέρμπι αποδείξεων» όχι μόνο για τις δύο ομάδες αλλά και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. «Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερο πλουραλισμό στην επίθεση και έχει βρει ισορροπία στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ θα δυσκολευτεί στο Καραϊσκάκη, παρόλο που ο αγώνας θα γίνει χωρίς φιλάθλους» τονίζει μεταξύ άλλων.

    Ο Γιάννης Κοντοές μιλάει ακόμα για το ντέρμπι της Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (18:30), το «Clasico» της La Liga Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης (17:15) και την αναμέτρηση της Serie A, Ίντερ-Γιουβέντους (21:45).

    Δείτε το βίντεο:

    Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

    Διαβάστε επίσης:

    ΟΠΑΠ Game Time: O Ηλίας Κυριακίδης μιλά για το νέο ξεκίνημα της ΑΕΚ με τον Αργύρη Γιαννίκη



    ΣΧΟΛΙΑ