Το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 για τα επόμενα δύο χρόνια ανανέωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Για τα επόμενα δύο χρόνια, ο πολύπειρος και διακεκριμένος δημοσιογράφος θα βάζει την έγκυρη υπογραφή του στην παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού, της εκπομπής ‘Ενώπιος Ενωπίω’, αλλά και πολιτικών εκπομπών, αφού η νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να έχει εκλογικό ενδιαφέρον.
Έχοντας γράψει ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της τηλεόρασης και της ενημέρωσης, ο Νίκος Χατζηνικολάου με το κύρος, την αξιοπιστία και τη σημαντική, πολυετή και μακρά πορεία του, θα συνεχίσει να φέρνει στην πρώτη γραμμή την πραγματική και έγκυρη είδηση.
Διαβάστε επίσης:
Εκτός Υπηρεσίας: Ποια είναι η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν για SAFE στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Ο αποκλεισμός συμμάχων που δεν είναι μέλη της ΕΕ θα οδηγήσει σε τεχνητό διχασμό
- Metlen: Πρώτη ελληνική εταιρεία με συμμόρφωση στο ISO 37009:2025
- Θεοδωρικάκος: 230 επενδυτικά σχέδια άνω των 2 δισ. ευρώ και 91 στρατηγικές επενδύσεις σε εξέλιξη – Το σχέδιο για τη νέα βιομηχανική Ελλάδα
- ΓΑΙΑΟΣΕ: Νέα προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου στον διαγωνισμό για την εκμίσθωση καντίνας στον Σταθμό Λαρίσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.