• Media

    Νίκος Μουτσινάς: Αυτούς επέλεξε το Open να παίζουν απέναντί του (video)

    • NewsRoom
    μουτσινας_νικος

    Νίκος Μουτσινάς


    Η νέα τηλεοπτική χρονιά είναι έτοιμη να ξεκινήσει και τα κανάλια «σηκώνουν τα μανίκια», προκειμένου να ριχτούν για ακόμη μια χρονιά στη «μάχη» της τηλεθέασης. Για το λόγο αυτό, προσπαθούν να ετοιμάσουν τα πιο ενδιαφέροντα προγράμματα, με στόχο να κρατήσουν τους τηλεθεατές στη συχνότητά τους.

    Ένα από τα πιο «δυνατά φετινά χαρτιά» αναμένεται να είναι ο Νίκος Μουτσινάς, που, την περασμένη σεζόν, σημείωσε μεγάλη επιτυχία με την εκπομπή «Για την παρέα», μέσα από τη συχνότητα του Open. Με την ολοκλήρωση της περασμένης τηλεοπτικής χρονιάς, τα κανάλια πλησίασαν τον παρουσιαστή σαν μνηστήρες, καθώς πολλοί επιθύμησαν να τον εντάξουν στο πρόγραμμά τους.

    Ο Νίκος Μουτσινάς, που δεν τα βρήκε τελικά με το Open ώστε να παραμείνει στο κανάλι, έδωσε τα χέρια με το κανάλι του Φαλήρου, γι’ αυτό και την ερχόμενη σεζόν, θα τον παρακολουθούμε στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ.

    Τι θα κάνει όμως το Open με την ώρα που έμεινε κενή, μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά;

    Το κανάλι θέλει σίγουρα να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα, γνωρίζοντας ότι ο παρουσιαστής έχει μεγάλο κοινό, που θα τον ακολουθήσει στη νέα του τηλεοπτική στέγη.

    Για το λόγο αυτό, στην αρένα της τηλεθέασης, απέναντι από τον πρώην συνεργάτη του καναλιού, το Open αποφάσισε να ρίξει τους συντελεστές της καλοκαιρινής πρωινής εκπομπής «Καλοκαίρι #not». O λόγος για την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Ηλία Γκότση, που κράτησαν παρέα στους τηλεθεατές τα πρωινά του καλοκαιριού, αφήνοντας καλές εντυπώσεις και αξιόλογα νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι.

    Με μικρές τροποποιήσεις, λοιπόν, οι οποίες ξεκινούν από τον τίτλο, που θα μεταλλαχθεί σε «Μεσημέρι #yes», οι παρουσιαστές θα συνεχίζουν να χαιρετούν το κοινό, αυτή τη φορά από την μεσημεριανή τηλεοπτική ζώνη. Μάλιστα, για να «προλαβαίνουν» την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, που θα ξεκινά στις 15.00, το κανάλι αποφάσισε ότι η νέα εκπομπή θα ξεκινά στις 14.00 το μεσημέρι. Ωστόσο, λίγο αργότερα μοιραία οι δύο εκπομπές θα «κονταροχτυπιούνται» για την τηλεθέαση, ενώ μένει να δούμε ποια θα αναδειχθεί τελικά κυρίαρχος της ζώνης του μεσημεριού.

    Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της νέας εκπομπής:



    ΣΧΟΛΙΑ