• Media

    Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

    • NewsRoom
    Πάνος Νάτσης

    Πάνος Νάτσης


    Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης.

    Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη, ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες». Η τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

    Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, λίγο πριν από τις 6:30, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, η μηχανή που οδηγούσε ο 31χρονος συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες, έως τώρα, συνθήκες με φορτηγό. Ο ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

    Σε ανάρτησή του ο Σπύρος μπιμπίλας ανέφερε: Συγκλονισμένοι και άφωνοι έχουμε μείνει όλοι από τον τραγικό θάνατο του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, του πρωταγωνιστή του Γιώργου Καπουτζίδη στην νέα σειρά ΣΕΡΡΕΣ… και στο θέατρο ΗΒΗ… Αδύνατος να δεχτούμε αυτό το τραγικό νέο… Πόσο γλυκό παιδί, πόσο ωραία δουλέψαμε… Δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω Πάνο μου».

    Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 (ηλικία 31 χρονών) στην Αθήνα.

    Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.

    Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

    Τη σεζόν 2016-2017 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Αστέρας Ραχούλας» στον Alpha όπου υποδυόταν τον Κωνσταντή. Το 2018 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στον ANT1 στο ρόλο του Κωστή Αναγνώστου.

    Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».

    Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις The Curing Room (2017), ΤΟ ΕΠΟΣ… ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΩΣ (2018), Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του! (2019), Manji (2016)



    ΣΧΟΛΙΑ