Επέστρεψε για δεύτερη χρονιά η εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού στον Alpha
Με ένα εντυπωσιακό φούξια κοστούμι, η Ναταλία Γερμανού έκανε την είσοδό της στο γνώριμο πλατό του «Καλύτερα Δε Γίνεται» υπό την μουσική της Τζένιφερ Λόπεζ και υποδέχτηκε τα μέλη της «συμμορίας» της, όπως την αποκάλεσε.
Ο Κώστας Τσουρός, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Φωτεινή Πετρογιάννη, μπήκαν στο πλατό, ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια καλωσόρισε τον νέο συνεργάτη της, Παναγιώτη Χατζηδάκη, ο οποίος το καλοκαίρι αποχώρησε από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.
Η Ναταλία ευχήθηκε σε όλους καλή σεζόν και με ενθουσιασμό έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η εκπομπή και να παρουσιαστούν τα θέματα.
Πρώτη καλεσμένη για τη νέα σεζόν είναι η Βάσω Λασκαράκη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Alpha, «Έρωτας Μετά», που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία.
Δείτε την έναρξη της εκπομπής:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Μισεί τους Χριστιανούς, ζητούσε να στοχοποιηθούν αξιωματούχοι της κυβέρνησης, λέει για τον 31χρονο που άνοιξε πυρ
- Λευκός Οίκος: Τα κενά και οι προκλήσεις ασφαλείας μετά τους πυροβολισμούς σε απόσταση αναπνοής από τον Τραμπ
- Τραμπ και Στάρμερ: Συζήτησαν την επείγουσα ανάγκη αποκατάστασης της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
- Ισραήλ: Μέτωπο κατά Νετανιάχου από Μπένετ και Λαπίντ – Ενώνουν τις δυνάμεις τους στις εκλογές του 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.