• Media

    My Style Rocks: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση τη δεύτερη μόλις ημέρα του σόου

    • NewsRoom

    Κατερίνα Στικούδη


    Πολύ…σκληρό αποδείχθηκε το παιχνίδι μόδας για κάποιες από τις παίκτριες

    Εκτός My Style Rocks φαίνεται ότι είναι μία εκ των παικτριών του φετινού κύκλου, ήδη από το δεύτερο επεισόδιο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η παίκτρια έχει αποχωρήσει οικειοθελώς.

    Όλα ξεκίνησαν όταν χθες, Τρίτη, στην έναρξη του επεισοδίου, η παρουσιάστρια του παιχνιδιού, Κατερίνα Στικούδη ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι μία παίκτρια δεν θα εμφανιστεί στο επεισόδιο, καθώς για προσωπικούς λόγους απουσιάζει. Πράγματι, η ομάδα των κοριτσιών που παρουσίασαν το στιλ και τις ιδέες τους στο δεύτερο επεισόδιο του παιχνιδιού ήταν 10, δηλαδή μία λιγότερη.

    Η παίκτρια που απουσίαζε από το χθεσινό επεισόδιο ήταν η Λένα Χαριζόπουλος.

    Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη, «πριν ξεκινήσουμε το γύρισμα να πούμε πως είστε 10, καθώς η Λένα Χαριζόπουλος δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας σήμερα για προσωπικούς της λόγους». Η παρουσιάστρια περιορίστηκε στο να αναφερθεί μόνο στην χθεσινή απουσία της Λένας Χαριζόπουλος από το παιχνίδι, ωστόσο οι πληροφορίες την θέλουν να έχει αποχωρήσει οριστικά. Αναμένεται επομένως, νεότερη ανακοίνωση για την παίκτρια στα προσεχή επεισόδια.

    Η Λένα Χαριζόπουλος

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η lifestyle blogger και σύμβουλος επικοινωνίας σε οίκους μόδας, αποχώρησε από το My Style Rocks μετά το δεύτερο γύρισμα, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους, έτσι αναμένεται να απουσιάζει τόσο από τα υπολειπόμενα επεισόδια της εβδομάδας, όσο και από το μεγάλο Gala της Παρασκευής.

    Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό της, που προβλήθηκε μέσα από σχετικό teaser στον ΣΚΑΪ, η Λένα Χαριζόπουλος προέρχεται από εύπορη οικογένεια, η οποία διατηρούσε αλυσίδα φροντιστηρίων, ενώ η ενασχόλησή της με τη μόδα ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη, όπου μία φίλη της, που δούλευε ως merchandiser στη Victoria Secret, της πρότεινε να ασχοληθεί με τον χώρο.

    Είναι οπαδός του «ευ ζην», της αρέσει η καλή ζωή και πάθος της είναι τα ταξίδια, τα οποία και έχει καταφέρει να κάνει μέρος της δουλειάς της. Είναι σύμβουλος επικοινωνίας σε μεγάλους οίκους μόδας και διατηρεί lifestyle blog που έχει να κάνει με την αισθητική, την πολυτέλεια και, ενίοτε, με σχεδιαστές. Έχει δουλέψει ως υπεύθυνη επικοινωνίας και visual merchandiser στο Λονδίνο και στη Ρώμη σε μεγάλους οίκους μόδας. Έχει κάνει δύο γάμους.

    Παρά το γεγονός ότι οι «αναποδιές» ξεκίνησαν από νωρίς για το παιχνίδι μόδας, με την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση να είναι γεγονός, αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος κύκλος του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, όπως αποδείχθηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, που «σάρωσε» στην πρεμιέρα της.

    Στα δυνατά στοιχεία του φετινού κύκλου είναι τόσο η όμορφη και ήρεμη δύναμη παρουσιάστρια, Κατερίνα Στικούδη, όσο και η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου και Λάκη Γαβαλά, ενώ την παράσταση έχουν καταφέρει να κλέψουν και κάποιες από τις παίκτριες, μεταξύ των οποίων η Κιάρα Μαρκέζη, εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Μαρία Καζαριάν, αδερφή της πρώτης νικήτριας του GNTM, Ειρήνης, αλλά και η Στέλλα Πάσσαρη, κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη.



    ΣΧΟΛΙΑ