• Media

    My Style Rocks: «Φουντώνει» η κόντρα Αμίνα – Καζαριάν (video)

    • NewsRoom

    My Style Rocks, Μαρία Καζαριάν και Αμίνα Χακίμ


    Η συμπάθεια είναι ένα συναίσθημα που σίγουρα δεν χαρακτηρίζει τη σχέση ανάμεσα στις δύο παίκτριες

    Μόλις στην αφετηρία της δεύτερης εβδομάδας του βρίσκεται το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks, ωστόσο φαίνεται ότι μερικές παίκτριες έχουν προλάβει ήδη να…αντιπαθήσουν η μία την άλλη, με τις κόντρες ανάμεσα στις παίκτριες να έχουν αρχίσει σιγά σιγά να διακρίνονται.

    Η πρώτη κόντρα ανάμεσα στις παίκτριες του φετινού κύκλου του My Style Rocks είναι αυτή που έχει ξεκινήσει ήδη από την πρώτη εβδομάδα προβολής του παιχνιδιού ανάμεσα στην Αμίνα Χακίμ και την Μαρία Καζαριάν. Οι δυο τους έχουν ασκήσει αυστηρή κριτική η μία στην άλλη, με τις αιχμές και τα σκληρά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

    Οι δύο παίκτριες του My Style Rocks έχουν εντελώς διαφορετικό στιλ και άποψη για τη μόδα, όπως δείχνουν μέσα από τις εμφανίσεις τους. Από τη μία πλευρά, η Αμίνα δείχνει να κάνει μεν μοδάτες εμφανίσεις, φλερτάροντας με το κλασσικό. Από την άλλη, η Μαρία Καζαριάν, ακολουθεί ένα πιο εκκεντρικό στιλ, το οποίο υποστηρίζει σε κάθε βήμα.

    Την κόντρα μεταξύ των δύο παικτριών φαίνεται να έχει ξεκινήσει η Αμίνα, που διαφωνεί με κάθε εμφάνιση της Μαρίας Καζαριάν, χρησιμοποιώντας ατάκες «φωτιά» για να εκδηλώσει την αντίρρησή της στα σύνολα της παίκτριας. Στο επεισόδιο, μάλιστα, που η Μαρία Καζαριάν είχε ντυθεί για να πάει στον συμβολαιογράφο, φορώντας ένα ροζ λουκ με λεοπάρ γούνα, η Αμίνα έγινε έξαλλη, σχολιάζοντας ότι η εμφάνιση αυτή «είναι σχεδόν ύβρις», είπε η Αμίνα Χακίμ.

    Σήμερα η συνέχεια της κόντρας

    Όπως όλα δείχνουν, η «άγρια» κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο παικτριών συνεχίζεται στο σημερινό επεισόδιο, με την Αμίνα να είναι και πάλι εξαιρετικά αιχμηρή στον τρόπο που απευθύνεται προς την συμπαίκτριά της. Συγκεκριμένα, όταν έρχεται η σειρά της Αμίνα να παρουσιάσει το σημερινό της λουκ, η Μαρία Καζαριάν λέει: «Δεν μου αρέσει σήμερα, μπορεί και καλύτερα, πιστεύω», με την συμπαίκτριά της να απαντά: «Τιμή μου που δεν σου αρέσει». «Ουάου, τι ήταν αυτό τώρα», ακούγεται να απαντά ειρωνικά η Καζαριάν.

    Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

    Η εβδομάδα ξεκινά με δύο νέες διαγωνιζόμενες ‼️#MyStyleRocksGR αύριο στις 17:05 στον #SkaitvGR

    Posted by Greece My Style Rocks on Sunday, January 19, 2020



    ΣΧΟΛΙΑ