• Media

    My Style Rocks: Έρχονται αλλαγές στην βαθμολογία – Ποια η νέα διαδικασία

    • NewsRoom

    Κατερίνα Στικούδη


    Στόχος των αλλαγών της διαδικασίας είναι να αυξηθεί ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις παίκτριες

    Η νέα, δεύτερη εβδομάδα προβολής του τρίτου κύκλου του My Style Rocks ξεκίνησε με αλλαγές, καθώς, όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια του σόου, Κατερίνα Στικούδη, ο τρόπος που προκύπτει η νικήτρια κάθε ημέρας, αλλά και η καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας, που κερδίζει τις 2.500 ευρώ, αλλάζει.

    Η παρουσιάστρια εξήγησε στο χθεσινό επεισόδιο στις παίκτριες τους νέους κανόνες, που αναμένεται να προκαλέσουν περισσότερο ανταγωνισμό μεταξύ των συμμετεχουσών.

    Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε:

    «Θα έχουμε αλλαγές σε όλους τους κανόνες. Αυτό αφορά στο πώς θα βγαίνει η νικήτρια της ημέρας και πώς θα προκύπτει και η κοπέλα που θα κερδίζει στο τέλος της εβδομάδας τα 2.500 ευρώ. Κάθε μέρα, από σήμερα, οι δύο κοπέλες που συγκεντρώνουν την υψηλότερη βαθμολογία, θα έρχονται εδώ δίπλα σε μένα και οι υπόλοιπες θα ψηφίζουν. Θα ψηφίζετε, λοιπόν, εσείς ποια πιστεύετε ότι είναι άξια να κερδίσει τον ένα έξτρα βαθμό, ο οποίος θα είναι πάρα πολύ χρήσιμος στο βραδινό μας Gala κάθε Παρασκευή. Όσον αφορά τη νικήτρια της εβδομάδας, η κοπέλα που θα καταφέρει να ξεχωρίσει και να συγκεντρώσει αθροιστικά την υψηλότερη βαθμολογία καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είναι και η νικήτρια που θα κερδίσει τα 2.500 ευρώ».

    Έτσι, η νικήτρια της ημέρας δεν θα προκύπτει καθαρά από τον συνδυασμό της βαθμολογίας των συμπαικτριών και των κριτών, αλλά και από την τελική επιλογή των παικτριών ανάμεσα στις δύο επικρατέστερες, επιλογή που αναμένεται να επηρεαστεί και από τις προσωπικές συμπάθειες κάθε παίκτριας. Έχουμε δει, άλλωστε, ότι οι σχέσεις μεταξύ των συμμετεχουσών έχουν αρχίσει σιγά σιγά να διαμορφώνονται.



    ΣΧΟΛΙΑ