• Media

    My Style Rocks: Αλλάζει και η κριτική επιτροπή

    • NewsRoom


    Επιστρέφει και φέτος στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, το επιτυχημένο ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν κλείσει τα ονόματα που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή, αλλά ούτε και την παρουσίαση.

    Τα επικρατέστερα ονόματα, όμως, που ακούγονται, για να αναλάβουν τα ηνία της παρουσίασης, σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη, είναι εκείνα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ευαγγελίας Αραβανή.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η τουρκική εταιρεία παραγωγής Acun Medya θέλει τελικά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με παλαιότερα δημοσιεύματα, ενώ ο ΣΚΑΪ προτιμά την Ευαγγελία Αραβανή.

    Φαίνεται πως το μοντέλο και παρουσιάστρια, έλαβε ένα τηλεφώνημα προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση του My Style Rocks, ωστόσο εξήγησε πως δεν είναι σίγουρο ότι θα πει «ναι» διότι πρώτα θέλει να ξέρει ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή.

    Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η πλευρά της Acun Medya ασκεί έντονη πίεση στον ΣΚΑΪ προκειμένου να είναι παρουσιάστρια ξανά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

    Ο ΣΚΑΪ όμως δεν το δέχεται.

    Όσον αφορά στην κριτική επιτροπή, ο μόνος κριτής που είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ γίνονται οντισιόν προκειμένου να βρεθούν τα κατάλληλα άτομα που θα συμπληρώσουν τις θέσεις.



    ΣΧΟΛΙΑ