• Media

    My Style Rocks: Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για την παρουσίαση (video)

    • NewsRoom

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ευαγγελία Αραβανή


    Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να οριστικοποιηθούν τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή και εκείνο που θα αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας στον τρίτο κύκλο του My Style Rocks.

    Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται είναι εκείνα της Ευαγγελίας Αραβανή και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που παρουσίασαν τον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο αντίστοιχα.

    Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο ΣΚΑΪ προτιμά την Ευαγγελία, ενώ η τουρκική εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί, Acun Medya δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κωνσταντίνα, η οποία την περασμένη σεζόν έδωσε έναν πιο χιουμοριστικό χαρακτήρα στο ριάλιτι μόδας.

    Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», ενδέχεται να γίνει η απόλυτη ανατροπή, καθώς στο τραπέζι προστίθεται ένα νέο όνομα εκείνο της Κατερίνας Στικούδη.

    Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη σειρά του ΑΝΤ1 «Αν Ήμουν Πλούσιος», βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες της παραγωγής του My Style Rocks και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για το μεγάλο φαβορί που θα υπογράψει την Δευτέρα.

    Κατερίνα Στικούδη

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ