• Media

    Mononews.gr: Σταθερά στον δρόμο της επιτυχίας με 1,5 εκατ. μοναδικούς χρήστες τον Φεβρουάριο

    Δυνατός Φεβρουάριος για το Mononews


    «Content is King» είπε ο Bill Gates, σχεδόν δύο δεκαετίες πριν. Και είχε απόλυτο δίκιο.

    Το περιεχόμενο είναι εκείνο που κάνει ένα μέσο να ξεχωρίζει, να κερδίζει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των αναγνωστών του και, τελικά, να πετυχαίνει τον στόχο του για ορθή και αξιόπιστη ενημέρωση.

    Αυτό ακριβώς πέτυχε για ακόμη έναν μήνα το Μononews.gr, αφού κατάφερε και πάλι να προσεγγίσει τους 1,5 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες.

    Πιο συγκεκριμένα, το μήνα Φεβρουάριο, το Μononews διάβασαν 1,499,857 μοναδικοί χρήστες και η σελίδα συγκέντρωσε 14,625,151 page views.

    Αυτό μας κατατάσσει επίσημα ως ένα από τα κορυφαία οικονομικά και επιχειρηματικά digital media στην Ελλάδα και είμαστε περήφανοι που το αναγνωστικό κοινό έχει καθιερώσει το mononews.gr ως τον αξιόπιστο οδηγό του προς τη νέα εποχή.

    Μεγάλο μας στοίχημα είναι τώρα να πετύχουμε ακόμη υψηλότερους στόχους μέσα στους επόμενους μήνες, πάντοτε μέσα από την σωστή ενημέρωση, αλλά και  με ενδιαφέροντα θέματα, θέλοντας να ενημερώνουμε το αναγνωστικό μας κοινό για τις τρέχουσες εξελίξεις σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος.

    Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης.



    ΣΧΟΛΙΑ