Ανανεώθηκε επισήμως από τον Alpha για 8η συνεχή σεζόν η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».
Πρόκειται για την μακροβιότερη κωμική σειρά στην ελληνική τηλεόραση, σπάζοντας κάθε ρεκόρ, καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου με το καταξιωμένο καστ ηθοποιών και τις έξυπνες και αστείες ιστορίες, που είναι βγαλμένες μέσα από τη ζωή.
Ένα ευχάριστο νέο που σίγουρα χαροποιεί το φανατικό κοινό που παρακολουθεί πιστά την «Μουρμούρα» και τα αγαπημένα ζευγάρια.
Μάλιστα, σύμφωνα με την «Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο πρωταγωνιστής της «Μουρμούρας», Βλαδίμηρος Κυριακίδης την ερχόμενη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση «Η Παγίδα» του Ρομπέρ Τομά.
Μαζί του θα απολαύσουμε τον Λεωνίδα Κακούρη και την Μαρία Αντουλινάκη, αλλά και την σύζυγό του Κυριακίδη, Έφη Μουρίκη.
Επιπλέον, το ταλαντούχο καστ συμπληρώνουν ο Γιώργος Κωνσταντίνου και ο Γιώργος Γιαννακόπουλος.
Δείτε το βίντεο από την «Φωλιά των Κου Κου»:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Αύξησε στο 25% τους δασμούς στη Νότια Κορέα
- Amgen: Απέσυρε άλλα δύο φάρμακα για τον καρκίνο, σε σοκ η αγορά – Το σχόλιο του Ά. Γεωργιάδη
- Ελληνικός Χρυσός: Τριπλασιάζει το μέγεθός της με τις Σκουριές από φέτος- Προσθέτει 1 δισ. τζίρο το 2027
- Talk of the town η λίστα mononews100, τι είπαν ΚΜ και Όλγα, ποιοι αγοράζουν Βιοχάλκο, Cener, Aegean, το ράλι σε Eurobank – Alpha, το δίλημμα του Μυλωνά, οι περίεργες προμήθειες του Δ. Αθηναίων, τα ψώνια Λαιμού, Μαρτίνου, Ιγγλέση, Τσάκου, τα μηνύματα της Κίμπερλι σε υπουργό, και η άγνοια της κόκκινης Άννας