Ανανεώθηκε επισήμως από τον Alpha για 8η συνεχή σεζόν η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».
Πρόκειται για την μακροβιότερη κωμική σειρά στην ελληνική τηλεόραση, σπάζοντας κάθε ρεκόρ, καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου με το καταξιωμένο καστ ηθοποιών και τις έξυπνες και αστείες ιστορίες, που είναι βγαλμένες μέσα από τη ζωή.
Ένα ευχάριστο νέο που σίγουρα χαροποιεί το φανατικό κοινό που παρακολουθεί πιστά την «Μουρμούρα» και τα αγαπημένα ζευγάρια.
Μάλιστα, σύμφωνα με την «Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο πρωταγωνιστής της «Μουρμούρας», Βλαδίμηρος Κυριακίδης την ερχόμενη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση «Η Παγίδα» του Ρομπέρ Τομά.
Μαζί του θα απολαύσουμε τον Λεωνίδα Κακούρη και την Μαρία Αντουλινάκη, αλλά και την σύζυγό του Κυριακίδη, Έφη Μουρίκη.
Επιπλέον, το ταλαντούχο καστ συμπληρώνουν ο Γιώργος Κωνσταντίνου και ο Γιώργος Γιαννακόπουλος.
Δείτε το βίντεο από την «Φωλιά των Κου Κου»:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Εντυπωσιακή βουτιά στις τιμές μετά την ανακοίνωση εκεχειρίας ΗΠΑ-Ιράν – Κάτω από $95 το Brent
- Ιράν: Ισχυρίζεται πως κατέρριψε εχθρικό drone, προειδοποιεί για το ενδεχόμενο «παραβίασης της κατάπαυσης του πυρός»
- Μπλε Κέδρος: Απέκτησε ακίνητο στην περιοχή των Ελληνορώσων έναντι 695.000 ευρώ
- ΕΧΑΕ: Στις 30 Ιουνίου η καταβολή του μερίσματος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.