• Media

    Μετά τη Φωτιά: Η έκπληξη της χρονιάς!

    • Νίκη Καξερή - Μαρία Μπότη
    Το cast της σειράς Μετά τη Φωτιά με τον Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζη Ποφάντη

    Το cast και οι συντελεστές της σειράς Μετά τη Φωτιά με τον Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζη Ποφάντη


    Το κουβάρι μιας δυνατής ιστορίας με πολυδιάστατους χαρακτήρες και ένα σενάριο… «φωτιά» θα ξετυλιχτεί φέτος μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ο λόγος για τη νέα δραματική σειρά Μετά τη Φωτιά, που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 21:00.

    Σε μια ατμοσφαιρική βραδιά, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το πρώτο επεισόδιο σε avant premiere στην Gold Class των Village Cinemas, παρουσία του cast και των συντελεστών της σειράς, το οποίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

    Σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη και διασκευή σεναρίου Ρένα Ρίγγα, η σειρά «Μετά τη Φωτιά» αφηγείται τις ιστορίες τριών γυναικών, οι οποίες, μετά από ένα καταστροφικό γεγονός, καταφέρνουν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους.

    Έντονα εναλλασσόμενα συναισθήματα, ανείπωτα μυστικά, δυνατές ερωτικές ιστορίες και αλυσιδωτές συγκρούσεις, σε μια σειρά που βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897.

    Ελπίδα Νικολάου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Άλκηστις Ζιρώ
    Ελπίδα Νικολάου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Άλκηστις Ζιρώ

    Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η σειρά καθηλώνει με πλούσια πλοκή, συνεχείς ανατροπές και αξιόλογους ηθοποιούς.

    Ο Οδυσσέας (Ανδρέας Κωνσταντίνου) μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, καθώς ενσαρκώνει έναν γοητευτικό άνδρα που έχει «αγωνιστεί» για όσα έχει κερδίσει στη ζωή του μέχρι σήμερα. Θαραλλέος, αλλά και ευαίσθητος «μπλέκεται» στα δίχτυα του έρωτα…

    Ο Άρης (Λευτέρης Ελευθερίου) είναι ένας έξυπνος, δυναμικός αλλά σκληρός άνδρας και σύζυγος που καταφέρνει να κρύψει καλά πίσω από τις φιλανθρωπίες τον «κακό» εαυτό του. Ξέρει αν χειραγωγεί, να στήνει παγίδες και να κινεί τους γύρω του σαν «πιόνια». Βίαιος και κακοποιητικός, προσπαθεί να φυλακίσει την γυναίκα του. Θα τα καταφέρει;

    Η Ιωάννα (Ντόρα Μακρυγιάννη) καταφέρνει να μας καθηλώνει από τις πρώτες κιόλας σκηνές του πρώτου επεισοδίου, με δυνατές ερμηνείες που «κρύβουν» όλο το φόβο – αλλά και τη δύναμη – των κακοποιημένων γυναικών και θίγοντας ένα άκρως σημαντικό ζήτημα της εποχής μας, το κίνημα του Me Too.

    Η Ειρήνη (Άλκηστις Ζιρώ) ενσαρκώνει ένα κορίτσι της υψηλής κοινωνίας που λατρεύει ο Τύπος και τα social media. Αποδεικνύει με τον πιο κατάλληλο τρόπο ότι τα δυνατά συναισθήματα μπορούν να «νικήσουν» οποιαδήποτε αβεβαιότητα και φόβο. Και κάπως έτσι αφήνεται στα δικά της συναισθήματα που την παρασέρνουν σε ένα «ταξίδι» γεμάτο πάθος, έρωτα αλλά και… μυστικά.

    Η Ανθή (Ελπίδα Νικολάου) είναι ένα φτωχό και όμορφο κορίτσι που θέλει να εξυπηρετεί τους άλλους βάζοντας πολλές φορές στην άκρη τα δικά της «θέλω». Με τον ήρεμο χαρακτήρα της «διδάσκει» απλότητα και σεβασμό. Η φωτιά έρχεται και ανατρέπει τα πάντα. Θα παραμείνει η ίδια;

    Και κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία των τριών ηρωίδων… Θα καταφέρουν να αφήσουν πίσω το παρελθόν τους; Θα βρουν τη δύναμη να ξαναχτίσουν τις ζωές τους; Πόσο δύσκολο θα είναι αυτό «μετά τη φωτιά»;

    Το cast και οι συντελεστές της σειράς Μετά τη Φωτιά με τον Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζη Ποφάντη
    Το cast και οι συντελεστές της σειράς Μετά τη Φωτιά με τον Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζη Ποφάντη

    Μετά τη Φωτιά – Η υπόθεση

    Τρεις γυναίκες, η Ιωάννα, η Ειρήνη και η Ανθή, μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω». Θα καταφέρουν να ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους και να βρουν την πραγματική ευτυχία;

    Στον δρόμο τους, θα βρεθούν τέσσερις άνδρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους. Ο Άρης και ο Αλέξανδρος θα τις καταδιώξουν, θα τις εξαπατήσουν και θα προσπαθήσουν να τις καταστρέψουν. Ο Οδυσσέας και ο Νίκος θα τους δώσουν το χέρι τους, θα βρεθούν δίπλα τους και θα αγαπήσουν την αλήθεια τους.

    Έντονα συναισθήματα και ανατροπές, ανείπωτα μυστικά, δυνατές ερωτικές ιστορίες και αλυσιδωτές συγκρούσεις, σε μια σειρά που βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897.

    H σειρά βασίζεται στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

    Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
    Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα
    Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος, Δημήτρης Λογοθέτης
    Σκηνογραφία: Δημήτρης Κατσίκης
    Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
    Casting: Ηρώ Γάλλου
    Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης
    Μουσική: Ειρήνη Σκυλακάκη

    Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου, Nathan Thomas, Γιάννης Καράμπαμπας και η Πηνελόπη Μαρκοπούλου.

    Μαζί τους οι: Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Λουκία Πιστιόλα, Αινείας Τσαμάτης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Θανάσης Μπανούσης, Αντώνης Αντωνάκος, Ζωή Μουκούλη, Διονύσης Λάνης, Αιμίλιος Ράφτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Σοφία Τσινάρη, Ηρώ Κισσανδράκη, Αγγελική Καρυστινού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα κ.ά.
    Και οι μικροί Μάξιμος Γρηγοράτος και Δανάη Ελευθεροπούλου.

    Διαβάστε επίσης:

    Παγιδευμένοι: Όλα γκρεμίζονται και χτίζονται από την αρχή – Δείτε το trailer



    ΣΧΟΛΙΑ