• Media

    Μένουμε Σπίτι με το Mega και τον Γιάννη Πλούταρχο

    • NewsRoom

    Γιάννης Πλούταρχος


    Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 23:10 επιστρέφουν οι αγαπημένες μουσικές βραδιές του MEGA με τον μοναδικό Γιάννη Πλούταρχο.

    Από τον επιβλητικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ο Γιάννης Πλούταρχος θα μας ταξιδέψει μελωδικά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ενώ δίπλα του στη σκηνή θα βρίσκεται ο καταξιωμένος συνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους.

    Σε μία συνεργασία–έκπληξη θα μιλήσουν για την ξεχωριστή μουσική τους συνάντηση και θα παρουσιάσουν αποκλειστικά στο MEGA το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Περνάς καλά» σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, λίγο πριν την κυκλοφορία της κοινής τους δισκογραφικής δουλειάς.

    Σε μια βραδιά με έντονο συναίσθημα, ο Γιάννης Πλούταρχος τιμά τη μνήμη του Γιάννη Πουλόπουλου και παρουσιάζει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο σπουδαίο έργο του αξέχαστου ερμηνευτή τραγουδώντας επί σκηνής επιτυχίες που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και δημιουργήσαν μία μοναδική μουσική παρακαταθήκη.

    Μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στη σκηνή εμφανίζεται και η Πέννυ Μπαλτατζή που δίνει άλλο χρώμα στη μουσική ταυτότητα της βραδιάς.

    «Αχ κορίτσι μου», «Αν είσαι η αγάπη», «Φίλε», «Όλα σε σένα τα βρήκα», «Καμιά δεν μοιάζει με σένα», «Το καλύτερο παιδί» και «Σε έχω ανάγκη» είναι μόνο μερικές από τις τεράστιες επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου που θα απολαύσουμε μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

    Την Παρασκευή στις 23:10 μένουμε… #SpitiMeToMega!

    Γιάννης Πλούταρχος
    Ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Γιάννης Πλούταρχος στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
    Πέννη Μπαλτατζή και Γιάννης Πλούταρχος
    Γιώργος Θεοφάνους

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ