• Media

    MEGA: Σταθερά στην κορυφή η Γη της Ελιάς και το Μαύρο Ρόδο

    • NewsRoom
    Η Γη της Ελιάς και το Μαύρο Ρόδο μονοπωλούν το ενδιαφέρον

    Η Γη της Ελιάς και το Μαύρο Ρόδο μονοπωλούν το ενδιαφέρον


    Οι δύο επιτυχημένες δραματικές σειρές του MEGA, «Η γη της ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο», μονοπωλούν σταθερά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

    Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου η prime time του καναλιού ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με σημαντική διαφορά.

    Συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού η prime time του MEGA κατέγραψε το πολύ υψηλό ποσοστό 27% και ξεπέρασε τον ανταγωνισμό κατά 4,5 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες. Υψηλή απόδοση κατέγραψε και στο δυναμικό κοινό 18-54, με το ποσοστό να αγγίζει το 20,4%.

    Η «Γη της ελιάς» έδειξε για μία ακόμα φορά τη δυναμική της και κέρδισε την πρώτη θέση, σημειώνοντας ποσοστό 31,1% στο σύνολο του κοινού. Το συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν σχεδόν 1,4 εκατομμύρια τηλεθεατές.

    Στο δυναμικό κοινό 18-54 η μεγάλη παραγωγή του MEGA κατέγραψε ποσοστό 22,7%. Σε επιμέρους κατηγορίες κοινού μάλιστα το ποσοστό ξεπέρασε το 42%.

    Το «Μαύρο Ρόδο» καθήλωσε και χθες το τηλεοπτικό κοινό και παρέμεινε στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης. Τη δραματική σειρά του MEGA παρακολούθησαν σχεδόν

    1 εκατομμύριο τηλεθεατές διατηρώντας την πρωτιά της με ποσοστό 26,1% στο σύνολο του κοινού και 20,2% στο δυναμικό κοινό 18-54. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η σειρά σημείωσε ποσοστό 39,3%.

    Διαβάστε επίσης:

    Maestro: Από σήμερα διαθέσιμο στο Netflix



    ΣΧΟΛΙΑ