Τη θέση της Εμπορικής Διευθύντριας του MEGA αναλαμβάνει η Χρύσα Λιάρου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του MEGA:
«Η Χρύσα Λιάρου αναλαμβάνει τη θέση της Εμπορικής Διευθύντριας του MEGA.
Προερχόμενη από τον ALPHA, όπου κατείχε θέσεις ευθύνης με τελευταία αυτή της CLIENT SERVICE DIRECTOR, η Χρύσα Λιάρου είναι ένα στέλεχος με πολυετή προϋπηρεσία στη διαφήμιση και την τηλεοπτική αγορά.
Η εμπειρία της στον κλάδο των media και οι αναμφισβήτητες ικανότητές της θα συμβάλουν καθοριστικά στη δυναμική πορεία του σταθμού».
Διαβάστε επίσης:
Στο MEGA η Άννα Βλαβιανού – Η επίσημη ανακοίνωση
Mad Video Music Awards 2021: Αποκλειστικά στο MEGA για δεύτερη χρονιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέες προκλήσεις από Τουρκία: Αερομαχία με οπλισμένα F-16 στο Αιγαίο και μπαράζ παραβάσεων και παραβιάσεων
- ΕΦΚΑ: Χρεώσεις εκ παραδρομής για εκατοντάδες μπλοκάκια – Τι πρέπει να κάνουν οι ασφαλισμένοι
- Κ. Κυρανάκης: Κάλεσμα στις ελληνικές εταιρείες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες για κατασκευή τροχαίου υλικού
- Ουγγαρία: Πώς οι φιλοδοξίες της για το ευρώ αλλάζουν τις ισορροπίες στις ευρωπαϊκές αγορές ομολόγων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.