• Media

    MEGA: Αλλάζει η ημερομηνία προβολής των MAD Video Music Awards 2020

    • NewsRoom

    Photo: Johnny Panopoulos


    Με τον καλύτερο τρόπο αναμένεται να ξεκινήσει το νέο έτος, καθώς το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, στις 21:00 θα απολαύσουμε τα Mad Video Music Awards 2020 αποκλειστικά στο Mega.

    Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards 2020 είναι εδώ για 17η χρονιά, προσφέροντας συναρπαστικές στιγμές κι έντονες συγκινήσεις, φωτίζοντας τη δύναμη της μουσικής!

    Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς και απολαμβάνουμε τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής από απόσταση, μέσα από ένα μοναδικό, εορταστικό τηλεοπτικό show! Τα Mad Video Music Awards 2020 σε συνεργασία με το MEGA θα παρουσιάσουν ένα υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσμα και σε επίπεδο παραγωγής και εικόνας, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τις κινηματογραφικές τύπου κάμερες ARRI ALEXA.

    Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, στις 21:00, έρχονται αποκλειστικά στο MEGA εντυπωσιακά acts με αγαπημένους καλλιτέχνες!

    Με σειρά εμφάνισης, ο Mad Clip με τη Josephine, η Λένα Ζευγαρά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Toquel, η Τάμτα, ο SNIK, η Έλενα Παπαρίζου με τον Solmeister και τη Marseaux, οι ΜΕΛΙSSES με τη Natasha Kay θα χαρίσουν έντονες μουσικές στιγμές από τη σκηνή των Mad Video Music Awards 2020!

    Photo: Johnny Panopoulos

    Όπως κάθε χρόνο, ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας, τα Mad Video Music Awards 2020 θα μας παρουσιάσει δυνατές απονομές & βραβεύσεις με ανατρεπτικούς απονεμητές, οι οποίοι προέρχονται από το χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης, του θεάτρου, αλλά και του αθλητισμού και δίνουν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα!

    Ακολουθώντας τη σειρά τηλεοπτικής εμφάνισης, για το «Best Hip-Hop Urban Video», η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Ιωάννα Τούνη θα παραδώσουν το βραβείο στον Mad Clip για την επιτυχία «Hustla».

    Η Φελίσια Λαπάτη και η Super Κική θα απονείμουν το βραβείο για το «Best Hip-Hop Track» στον Toquel για το τραγούδι «Business».

    Στα Mad Video Music Awards 2020, η Τάμτα και ο Snik θα παραλάβουν το βραβείο «Best Video Of The Year» για το τραγούδι «Senorita» από τον Αντώνη Δημητριάδη και τη Ζωή Δημητράκου. Το «Δεν Έχω Ιδέα» από το Χρήστο Μάστορα θα βραβευθεί ως «Best Song» από τον πρώην πρωταθλητή Πύρρο Δήμα.

    Photo: Johnny Panopoulos

    Στα φετινά VMA η Έλενα Παπαρίζου θα παραλάβει από τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Μαρία Σολωμού το «Best Female Adult». Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Konnie Metaxa θα παραδώσουν το «Best Female Modern» στην Ελένη Φουρέιρα.

    Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα παραλάβει το «Best Male Adult» από την Ελεονώρα Μελέτη. Το «Best Male Modern» των Mad Video Music Awards 2020 θα απονεμηθεί στον SΝΙΚ από τη Δανάη Μπάρκα. Η Ilenia Williams με το Νίκο Γιαννουλίδη θα είναι οι απονεμητές του «Best Duet» για το «Loquita» της Ελένης Φουρέιρα με τον Claydee.

    Photo: Johnny Panopoulos

    Η Λένα Ζευγαρά θα βραβευθεί ως «Best New Comer» στη 17η χρονιά των VMA, παραλαμβάνοντας το βραβείο από την Κατερίνα Καινούργιου και το Νίκο Κοκλώνη. Ο Έκτορας Μποτρίνι και η Σάσα Σταμάτη θα είναι οι απονεμητές για το «Best Viral» στους Νικόλα Ράπτη και Φάνη Λαμπρόπουλο για το project «Παρασκευάς».

    Τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Διονύσης Αντζαράκης θα παραδώσουν το βραβείο «Best Group» των Mad Video Music Awards 2020 στις MEΛISSES.

    Τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς. Το παλμό του backstage μεταφέρει η Konnie Metaxa.

    Photo: Johnny Panopoulos



    ΣΧΟΛΙΑ