Menu
0.53%
Τζίρος: 111.98 εκατ.

ΟΝΕΧ Syros: Ολοκληρώθηκε η επισκευή του Maas Confidence

Media

Με υπογραφή της Disney η νέα μουσική κωμωδία «Penelope»

Comments

Νέα μουσική κωμωδία ετοιμάζει η Walt Disney Studios με τον τίτλο «Penelope», βασισμένη στο κλασικό παραμύθι «Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι», σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Deadline.

Αν και η παραγωγή της ταινίας βρίσκεται ακόμη σε πρώιμα στάδια, πηγές αναφέρουν ότι θα κάνει ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη.

1

Το σενάριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, γράφει ο Ρόμπερτ Σούντουθ (Robert Sudduth) ενώ τη  πρωτότυπη μουσική θα επιμεληθούν η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Ίνγκριντ Έλεν Μάικλσον (Ingrid Michaelson) και ο σούπερ σταρ του Μπρόντγουεϊ Λάρι Ο Κιφ (Larry O’Keefe).

Διαβάστε επίσης:

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Γράφει ιστορία ως η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός κάτω των 20 ετών

Eπίσημα στη Βρετανία η Eurovision 2023

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όμιλος Κυριακού: Νέος αντιπρόεδρος στην Ελλάδα ο Νίκος Νικολακόπουλος
To νέο στοίχημα του Αλαφούζου, το ντέρμπι Βουγιουκλάκη-Μανιατάκου στην ΕΡΤ, που ποντάρει ο Ιβάν Σαββίδης, το νέο αθλητικό του Σκάι και Αδαμαντία vs Βελίκα
3.232.703 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Σεπτέμβριο
Το Big-4 στα 62 εκατ. ευρώ! Τα ποσά-ρεκόρ στα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League
Η μάχη της ΕΡΤ, το «καρφί» του Οικονόμου για Σκάι, τι site βλέπει ο Αλαφούζος, ανατροπές στην Audiomax, και μια βραδιά Voice αφιερωμένη στον «Μαζώ»
Τηλεοπτικά δικαιώματα Super League: Πώς διαμορφώνονται μετά τα deals Ηλιόπουλου (ΑΕΚ) και Σαββίδη (ΠΑΟΚ)
Ντέρτι: Μία ιστορία από εκείνες που γίνονται τραγούδι – Πρεμιέρα απόψε με διπλό επεισόδιο
Deutsche Welle: Φέρεται να παίρνει πίσω την απόφαση για το ελληνόφωνο πρόγραμμα – Οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και η κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ
Η μάχη Γιαννακόπουλου – Κυριακού για το CNN, o Ζούλας και το Φάντασμα της Όπερας, οι 4 καρέκλες της ΕΡΤ, ένα quiz για κορυφαίο στέλεχος του ΑΝΤ1 και η Πάολα πάει The Voice
The Voice: Αφιερωμένη στον Γιώργο Μαζωνάκη η πρεμιέρα