• Media

    MasterChef: Το σχόλιο του «θείου» Κουτσόπουλου στην πρώτη ανάρτηση του Πανούλη

    Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Τόγιας


    Το όνειρο για την κατάκτηση του τίτλου του MasterChef τελείωσε το βράδυ της Τρίτης για τον Πάνο Τόγια

    Ο αγαπημένος όλων, Πανούλης, μετά την αποχώρησή του έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram, όπου ευχαρίστησε τους κριτές για όλα όσα του έμαθαν, αλλά και τον κόσμο για την υποστήριξή του.

    Συγκεκριμένα, ο 23χρονος σεφ έγραψε: «Το μεγάλο μαγειρικό ταξίδι τελείωσε και κάπως έτσι φεύγω μακριά από τις λευκές φτερούγες του θείου @chef_koutsopoulosleonidas. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε όλο αυτό το καιρό.

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές μας @scontizas @ioannidispanos για όλα αυτά που μας δίδαξαν και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για την επιτυχία αυτού του μαγειρικού παιχνιδιού. Δημιούργησα φίλους και αναμνήσεις που θα μου μείνουν αξέχαστες».

    Κάτω από την ανάρτηση, ο κόσμος εξέφρασε και πάλι την αγάπη και την υποστήριξή του προς τον πρώην παίκτη του MasterChef, που κατάφερε να φτάσει μέχρι την τετράδα, ενώ και ο «θείος» Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγραψε:

    «Πασάκο μου… Σε ευχαριστούμε… Ο θείος είναι εδώ για ό,τι χρειαστείς!! Καλή δύναμη και εις το επανιδείν!!».

    View this post on Instagram

    Το μεγάλο μαγειρικό ταξίδι τελείωσε και κάπως έτσι φεύγω μακριά από τις λευκές φτερούγες του θείου @chef_koutsopoulosleonidas . Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε όλο αυτό το καιρό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές μας @scontizas @ioannidispanos για όλα αυτά που μας δίδαξαν και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για την επιτυχία αυτού του μαγειρικού παιχνιδιού. Δημιούργησα φίλους και αναμνήσεις που θα μου μείνουν αξέχαστες. #masterchefgr @masterchefgr

    A post shared by Panos Togias (@panostogias) on

    Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου



    ΣΧΟΛΙΑ