• Media

    MasterChef: Ο παίκτης που αποχώρησε και η «χρυσή κάρτα της κομμώτριας» (video)

    • NewsRoom

    Σωτήρης Κοντιζάς


    Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχει δοθεί παγκοσμίως στο MasterChef αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τρίτης, ενώ στο τέλος του επεισοδίου ένας από τους κριτές δέχτηκε την πρώτη απώλεια στην ομάδα του.

    Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στους έκπληκτους διαγωνιζόμενους ότι φέτος θα δοθεί μια «χρυσή κάρτα» στον νικητή του τεστ δημιουργικότητας, αλλά και σε έναν παίκτη της επιλογής του με την οποία θα εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο MasterChef αποφεύγοντας τη δοκιμασία αποχώρησης.

    «Με αυτή την κάρτα αποφεύγει ο κάτοχός της ή όποιον υποδείξει ο κάτοχός της, οποιαδήποτε δοκιμασία αποχώρησης. Όταν και αν χρησιμοποιηθεί αυτή η κάρτα, τότε μπορεί να ξαναδιεκδικηθεί στο επόμενο τεστ δημιουργικότητας. Όλα αυτά μέχρι την τελική δεκάδα», διευκρίνισε ο κριτής.

    Νικήτρια του τεστ στέφθηκε η Κατερίνα Λένη, η οποία ανήκει στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους απαιτητικούς κριτές με το ιδιαίτερο πιάτο της.

    «Πιστεύω κάποια παιδιά το χάρηκαν πολύ, που πήρα εγώ αυτή την κάρτα. Άλλα παιδιά απογοητεύτηκαν με τη δική τους απόδοση πρώτον και νομίζω ότι τους έπεσε λίγο βαρύ ότι εγώ, η κομμώτρια, κέρδισα τη χρυσή κάρτα», δήλωσε από την μεριά της, η Κατερίνα.

    Δείτε το βίντεο:

    Στη διαδικασία της αποχώρησης, οι παίκτες που βρέθηκαν υποψήφιοι ήταν η Μαριάννα, ο Ηλίας Ηλιόπουλος και ο Γιώργος.

    Οι τρεις επίδοξοι MasterChef διαγωνίστηκαν εκ νέου με τους κριτές να αποφασίζουν ότι το πιάτο που μειονεκτούσε ήταν εκείνο του Ηλία από την ομάδα του Κοντιζά με αποτέλεσμα να τελειώνει εδώ το ταξίδι του στον διαγωνισμό.

    Ανακοινώνοντας το αποτέλεσμα στους παίκτες, ο Σωτήρης Κοντιζάς τόνισε ότι όλα τα πιάτα ήταν δυνατά, ωστόσο ένα λάθος στο στήσιμο ήταν αυτό που κόστισε την παραμονή στον Ηλία.

    «Είναι ξενέρα ρε παιδί μου να έχεις βγάλει ένα γευστικό πιάτο και να αποχωρείς λόγω στησίματος, αλλά είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που κρίνουν», δηλωσε ο Ηλίας στην κάμερα.

    «Χαίρομαι που κατάφερα να δοκιμάσετε έστω και ένα πιάτο μου και ήταν γευστικό. Σας ευχαριστώ πολύ», δήλωσε ο ίδιος μπροστά στους κριτές.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ