• Media

    MasterChef: Μία τραγική ιστορία, η σιγουριά και το….μανάρι (videos)

    • NewsRoom
    κοντιζας-κουτσοπουλος-ιωαννιδης

    Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος


    To χθεσινό, νέο επεισόδιο του MasterChef γέμισε με καινούριες ιστορίες

    Νέοι διαγωνιζόμενοι πήραν χθες την θέση τους στον πάγκο του διάσημου ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef προκειμένου να δείξουν τις ικανότητές τους στους τρεις κριτές, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη και να κερδίσουν την πολυπόθητη ποδιά, ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

    Ανάμεσα στους παίκτες που είδαμε να διαγωνίζονται χθες ήταν και η Μαριάννα Πουρμέντη, μία διαγωνιζόμενη που έκρυβε μία τραγική ιστορία, την οποία και μοιράστηκε με κοινό και κριτές.

    Η Μαριάννα Πουρμέντη βρέθηκε μπροστά στους κριτές, έτοιμη να πάρει την λευκή ποδιά που θα την οδηγήσει στο bootcamp του MasterChef 4. Την ώρα που μαγείρευε, αποκάλυψε στους κριτές ότι δολοφόνησαν φίλο της μπροστά στα μάτια της.

    «Είχα μια δύσκολη εμπειρία, έχασα έναν φίλο μου μπροστά στα μάτια μου. Ήταν δολοφονία. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω…. Πυροβολήθηκε μπροστά στα μάτια μου, από κάποιον άνθρωπο που δεν ξέρω τι σκεφτόταν και τι έκανε. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, είναι μια ιστορία που θέλω, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω», είπε μεταξύ άλλων η διαγωνιζόμενη του MasterChef 4.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαριάννα, με το πιάτο που ετοίμασε για τους κριτές, κατάφερε να πάρει τα τρία πολυπόθητα «ναι» και να περάσει στην επόμενη φάση.

    Από το χθεσινό επεισόδιο, βέβαια, δεν έλειψαν και τα ευτράπελα. Συγκεκριμένα, την εμφάνισή της έκανε και η Έλενα Εσκενάζυ, μία παίκτρια που ήρθε για να κατακτήσει μία θέση στο MasterChef, αλλά και…την καρδιά του Πάνου Ιωαννίδη, όπως φάνηκε. Εξ αρχής έγινε φανερό ότι η παίκτρια έχει αδυναμία στον κριτή του ριάλιτι μαγειρικής, κάτι που, ούτως ή άλλως, δεν προσπάθησε να κρύψει.

    «Τους κριτές του λατρεύουμε, αλλά έναν αγαπάμε περισσότερο, τον Πάνο Ιωαννίδη. Είναι το αγόρι μου, μου αρέσει. Μόλις με δει θα… λιποθυμήσει, τέσσερις ώρες φτιαχνόμουν, για τον Πάνο, το μανάρι μου. Όταν τον αντικρίσω, θα πέσω λιπόθυμη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλενα, ενώ όταν βρέθηκε μπροστά στους κριτές, τους είπε: «Είστε τα αγόρια μου, αλλά έχω μια αδυναμία στον κύριο Ιωαννίδη, στο αγόρι μου!».

    Μάλιστα, ο κριτής του MasterChef την πλησίασε και της χάρισε μία αγκαλιά και τότε εκείνη έδειχνε να «λιώνει».

    «Το αγόρι μου! Αυτό το αγόρι με τα μάτια τα μελιά», τραγουδούσε λίγο αργότερα η Έλενα μπροστά στην κάμερα. Ωστόσο, η πρόσχαρη παίκτρια δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις μαγειρικές της ικανότητες τους κριτές, με αποτέλεσμα να μην προκριθεί στην επόμενη φάση.

    Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και ένας ακόμη παίκτης, που μπήκε στη διαγωνιστική διαδικασία με την ψυχολογία του νικητή. Εξ αρχής, ο 34χρονος Ηρακλής Φιλιππίδης από την Κύπρο έμοιαζε σίγουρος για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του MasterChef. Ετοίμασε για τους κριτές αρνίσια παϊδάκια με κρούστα από φιστίκι Αιγίνης και μουστάρδα και τα συνόδευσε με πατάτες και λαχανικά.

    Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν όπως τα περίμενε ο Ηρακλής, ο οποίος εκτός από ορισμένα λάθη που έκανε, καθυστέρησε και δεν έβαλε στο πιάτο τις πατάτες και τη σάλτσα. «Τα έχω κάνει μαντάρα», παραδέχτηκε ο ίδιος.

    Όπως ήταν φυσικό, ο Ηρακλής δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, γεγονός που τον στενοχώρησε πάρα πολύ. Μάλιστα, ο παίκτης δεν άντεξε την αποτυχία και, μόλις βγήκε από την αίθουσα του διαγωνισμού, ξέσπασε σε κλάματα.



    ΣΧΟΛΙΑ