• Media

    MasterChef: Δύσκολα τα πράγματα για τον Μανώλη (video)

    • NewsRoom

    Μανώλης


    Δεν κατάφερε να παραδώσει το πιάτο του ο Μανώλης, μία ημέρα πριν τον τελικό του MasterChef

    Δύσκολη αποστολή είχαν το βράδυ της Τρίτης οι δύο φιναλίστ του MasterChef, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και Μανώλης Σαρρής, καθώς μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες έπρεπε να παραδώσουν στους κριτές ένα ολοκληρωμένο μενού, αποτελούμενο από έξι πιάτα.

    Αν και ο Μανώλης κατάφερε να ολοκληρώσει τις παρασκευές των πιάτων του, δεν πρόλαβε να βάλει το φαγητό στο τελευταίο πιάτο με αποτέλεσμα να λείπει ένα πιάτο.

    Παρά την ενθάρρυνση των υπόλοιπων πρώην συμπαικτών του από τον εξώστη να ολοκληρώσει το πιάτο, εκείνος θεώρησε ότι δεν προλαβαίνει και τα παράτησε.

    «Δε θέλω να πάω στους κριτές, είμαι σαν το παιδάκι που έχει κάνει χαζομάρα και κρύβεται από τους γονείς του, νιώθω κάπως έτσι. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη. Δε φοβάμαι κάτι, απλά ντρέπομαι για τον εαυτό μου», δήλωσε απογοητευμένος ο Μανώλης.

    Από την άλλη, η αντίπαλή του κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή και να παραδώσει όλο το μενού της στους τρεις απαιτητικούς κριτές.

    Βέβαια, αυτό που πιθανόν «σώνει» τον Μανώλη είναι το γεγονός ότι η Σπυριδούλα έκανε πολλά λάθη στα πιάτα της, ενώ ξέχασε μέχρι και τα κουκούτσια από τα σταφύλια, που είχε χρησιμοποιήσει, κάτι που έκανε κακή εντύπωση στους κριτές.

    Τα πέντε πιάτα του Μανώλη, χαρακτηρίστηκαν εξαιρετικά, κάτι που ίσως του δώσει μεγαλύτερη βαθμολογία, παρ’ όλο που έλειπε το τελευταίο πιάτο.

    Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία του Mononews.gr:

    Δείτε το βίντεο:

    Δείτε το trailer:



    ΣΧΟΛΙΑ