Menu
1.34%
Τζίρος: 166.29 εκατ.

Ινδία: Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο με σημαία Παναμά

Media

MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής των 100.0000 ευρώ

Comments

H Χριστίνα Χριστοφή και o Λευτέρης Ζαφειρόπουλος μονομάχησαν για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef 2024. Νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής του Star αναδείχτηκε στο τέλος ο Λευτέρης, που κέρδισε τα 100.000 ευρώ.

Για τελευταία φορά οι τρεις κριτές υποδέχτηκαν τη Χριστίνα Χριστοφή και τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο προκειμένου να λάβει χώρα η τελευταία πράξη του μεγάλου τελικού του MasterChef, του μαγειρικού διαγωνισμού που προβλήθηκε για μία ακόμα χρονιά από το Star.

1

Στο τέλος της βραδιάς ένας παίκτης θα κέρδιζε τον μεγάλο τίτλο, αλλά και το τεράστιο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

«Φέτος είχαμε να κάνουμε με το πιο δύσκολο και πιο συναρπαστικό MasterChef που έχει γίνει ποτέ» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Κοντιζάς στο ξεκίνημα του τελευταίου επεισοδίου για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής. Κι αυτό έδωσε ακόμα μια ψυχολογική ώθηση στην 26χρονη μαγείρισσα και τον 30χρονο αντίπαλό της.

Μπροστά τους, άλλωστε, η Χριστίνα Χριστοφή και ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είχαν να μονομαχήσουν στην τελευταία και πλέον απαιτητική γαστρονομική πρόκληση του Masterchef.

Αυτήν που έμελλε να κρίνει και τον μεγάλο νικητή ή νικήτρια αυτού του κύκλου.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής του Star τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, Βάσκο σεφ Andoni Luis Aduriz. Την δική του υπογραφή θα είχα τα τελευταία πιάτα που θα έπρεπε να αντιγράψουν πιστά οι δυο φιναλίστ του MasterChef.

Τόσο η Χριστίνα όσο και ο Λευτέρης έδωσαν, για μια ακόμα φορά, τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες των τριών κριτών και βεβαίως να ενθουσιάσουν τον καλεσμένο τους.

Έτσι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τον Andoni Luis Aduriz δοκίμασαν τα πιάτα και βεβαίως έδωσαν την τελική τους βαθμολογία.

Λίγα λεπτά αργότερα, μάλιστα, το μαγνητοσκοπημένο μέρος του μεγάλου τελικού του MasterChef αποτελούσε παρελθόν και στις μικρές μας οθόνες πρωταγωνίστησε το live μέρος της σημαντικής αυτής βραδιάς για το ριάλιτι μαγειρικής.

Ποιος θα αποχωρούσε, λοιπόν, αυτή τη νύχτα από το πλατό του MasterChef με τον μεγάλο τίτλο και φυσικά το έπαθλο των 100.000 ευρώ; Η Χριστίνα Χριστοφή ή ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος;

Οι τρεις κριτές άρχισαν να ανοίγουν έναν έναν τους φακέλους με την βαθμολογία των πιάτων και να ενημερώνουν τόσο τους δυο διαγωνιζόμενους όσο και το τηλεοπτικό κοινό. 14 – 14 έγραψε ο πίνακας το σκορ, ύστερα από την ανακοίνωση των βαθμών στο Mystery Box και στο Τεστ Δημιουργικότητας, με τους πάντες στο πλατό του ριάλιτι να αγωνιούν για το τέλος αυτής της μαγειρικής αναμέτρησης.

«Βαθμολογήθηκε με 9 από τον σεφ Aduriz και κερδίζει το φετινό MasterChef… ο Λευτέρης», αποκάλυψε, λίγα λεπτά αργότερα, ο Σωτήρης Κοντιζάς για να δώσει οριστική απάντηση στο θρίλερ και να επικρατήσει «πανικός» στο πλατό για τον μεγάλο νικητή!

Διαβάστε επίσης:

Ίλιον: Έκρηξη σε ενεχυροδανειστήριο – Προκλήθηκαν ζημιές

Google Doodle: Αφιερωμένο στην έναρξη του Euro 2024

Επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίστηκαν 3 αστυνομικοί

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Μίνα Καραμήτρου – Η ανακοίνωση του σταθμού
Ο Απόστολος Μαγγηριάδης αποχαιρετά την ΕΡΤ – Η ανάρτησή του
Eurovision 2027: Στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας ο 71ος διαγωνισμός
Πώς Disney+, Amazon και Netflix αλλάζουν τον τηλεοπτικό χάρτη του αθλητισμού στην Ευρώπη και πώς επηρεάζεται η Ελλάδα
«Οδύσσεια»: Ξεπέρασε το «The Dark Knight Rises» – Η μεγαλύτερη επιτυχία του Κρίστοφερ Νόλαν
Γιατί παραιτήθηκε ο Δημητριάδης από τον Σκάι, η ανατροπή με Κοσιώνη, η πρωτιά του mononews, ραγδαίες εξελίξεις στο Gazzetta, τι συμβαίνει στο ΑΠΕ, η συμμαχία στον ΑΝΤ1+ και τι θα γίνει με το deal Cosmote TV – Nova
ΣΚΑΪ: Πέντε μήνες CEO και… τίτλοι τέλους για τον Γρηγόρη Δημητριάδη – Το παρασκήνιο, τα ταξίδια και το «παράθυρο» της επόμενης ημέρας
3.206.587 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Ιούλιο
Οι διάδοχοι του Τσίμα στον Σκάι και το ντόμινο, το υψηλό κατώφλι του ΕΚΚΟΜΕΔ, τι θα κάνουν στην ΕΡΤ Καραβάλτσιου, Κασόλη, η νέα στέγη της Καραμήτρου, Ακης και Χιώτης μαζί και το φλερτ με Μάνεση
Καλημέρα Ελλάδα: Αυτοί είναι οι νέοι παρουσιαστές της εκπομπής του ΑΝΤ1