array(0) {
}
        
    
Menu
-0%
Τζίρος: 22.94 εκατ.

Κρήτη: Ανάπτυξη με ισχυρές επιδόσεις αλλά βαθιές ανισότητες – Τα ευρήματα της μελέτης του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ

Media

MasterChef: Αυτός είναι ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Comments

Ολοένα και λιγοστεύουν οι παίκτες που απομένουν στο MasterChef.

Η κόκκινη ομάδα δέχθηκε την ήττα στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef και τα μέλη της έπρεπε να παλέψουν για την ασυλία, ούτως ώστε να γλιτώσουν από τη δοκιμασία αποχώρησης.

1

Καθώς οι παίκτες έχουν μειωθεί σημαντικά, αυτήν τη φορά δεν ακολούθησε διαδικασία ψηφοφορίας αλλά ασυλίας. Στον πρώτο γύρο δεν τα κατάφεραν η Ελπίδα Μορφούλη κι ο Νίκος Μπέρκας κι ήταν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Τους δυο τους ακολούθησε ο Γιάννος Σδούγκας, ο οποίος έχασε στην αναμέτρησή του με τον Πάνο Κουμουνδούρο.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον ταλαντούχο και διακεκριμένο chef Γιώργο Κατάρα, που φέρνει ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο αντιγραφής.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Γιάννος, ο Νίκος και η Ελπίδα οι οποίοι έδειξαν τις μαγειρικές τους ικανότητες προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο MasterChef.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους και με έμφαση στη λεπτομέρεια να αντιγράψουν πιστά το πιάτο.

Ποιος αποχώρησε;

Ο παίκτης που είχε την χειρότερη προσπάθεια και συγκέντρωσε χαμηλή βαθμολογία, ήταν ο Νίκος Μπέρκας, ο οποίος αυτήν τη φορά δεν κατάφερε να γλιτώσει από την αποχώρηση.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ραντεβού της Σίας Κοσιώνη με Κυριακού και Παπαδόπουλο, η αντεπίθεση του Δημητριάδη στον Σκάι, που πάνε Τανιμανίδης, Ζαμπέτογλου, ο χαμός στο ΕΣΡ και τι σχεδιάζουν οι 3 κυρίαρχοι της TV
Πάσχα με πολυαναμενόμενες σειρές και ταινίες από το Vodafone TV
Γιώργος Αρσενάκος: Η Panik Records είναι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα
Το Open σηκώνει το «καπάκι» της τηλεθέασης – Το «ιερό τοτέμ» της Nielsen τρίζει
Το OPEN σε θέση μάχης κατά Nielsen, η βόλτα Δημητριάδη στον ΣΚΑΙ, η σύγκρουση για το Streaming, το ιταλικό στοίχημα Κυριακού, ο Λιάγκας και οι πρωτιές των καναλιών
Ο Σάκης Ρουβάς παρουσιαστής στο Your Face Sounds Familiar
Σούπερ Ήρωες: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα κωμική σειρά με τον Γιάννη Μπέζο
3.283.888 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Μάρτιο
Η επόμενη ημέρα του deal Μαρινάκη, Κυριακού, Βαρδινογιάννη, εποχή… Κουτσαυτάκη στον Σκάι, stand-up στο Καλλιμάρμαρο, οι τσακωμοί του Λιάγκα και η απογείωση της ΕΡΤnews
Τι κρύβει η συμμαχία Μαρινάκη – Κυριακού – Βαρδινογιάννη – Όλο το παρασκήνιο και τα ερωτήματα