Menu
0.37%
Τζίρος: 239.07 εκατ.

To θράσος για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, το θέμα που στοιχειώνει την κυβέρνηση, ο πιο… άσπρος υπουργός και τα δράματα των τετραεδρικών

Media

MasterChef: Αυτός είναι ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Comments

Ολοένα και λιγοστεύουν οι παίκτες που απομένουν στο MasterChef.

Η κόκκινη ομάδα δέχθηκε την ήττα στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef και τα μέλη της έπρεπε να παλέψουν για την ασυλία, ούτως ώστε να γλιτώσουν από τη δοκιμασία αποχώρησης.

1

Καθώς οι παίκτες έχουν μειωθεί σημαντικά, αυτήν τη φορά δεν ακολούθησε διαδικασία ψηφοφορίας αλλά ασυλίας. Στον πρώτο γύρο δεν τα κατάφεραν η Ελπίδα Μορφούλη κι ο Νίκος Μπέρκας κι ήταν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Τους δυο τους ακολούθησε ο Γιάννος Σδούγκας, ο οποίος έχασε στην αναμέτρησή του με τον Πάνο Κουμουνδούρο.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον ταλαντούχο και διακεκριμένο chef Γιώργο Κατάρα, που φέρνει ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο αντιγραφής.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Γιάννος, ο Νίκος και η Ελπίδα οι οποίοι έδειξαν τις μαγειρικές τους ικανότητες προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο MasterChef.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους και με έμφαση στη λεπτομέρεια να αντιγράψουν πιστά το πιάτο.

Ποιος αποχώρησε;

Ο παίκτης που είχε την χειρότερη προσπάθεια και συγκέντρωσε χαμηλή βαθμολογία, ήταν ο Νίκος Μπέρκας, ο οποίος αυτήν τη φορά δεν κατάφερε να γλιτώσει από την αποχώρηση.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μάχη στα ερτζιανά με την έλευση του Mega News 104.6, τα συγκοινωνούντα δοχεία ΕΡΤ-ΣΚΑΪ, ηχηρή αποχώρηση στον ΑΝΤ1, το μαγείρεμα του Ακη με επιδότηση και οι μεταγραφές στα κανάλια
Σίσσυ Χρηστίδου: Υπέγραψε για το καθημερινό πρωϊνό του Mega
Ligue 1: Από τα δισεκατομμύρια των τηλεοπτικών στο ξεπούλημα των ποδοσφαιριστών
Στο MEGA ο Παύλος Τσίμας – Ο νέος του ρόλος σε τηλεόραση και ραδιόφωνο
3.246.627 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Αύγουστο
ΓΓΕΕ: Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης του Τύπου
Το χρυσωρυχείο της Premier League: 7,8 δισ. ευρώ και 267 αγώνες στην τηλεόραση
Σήμερα η πρεμιέρα του Mega News Radio
Παίκτης θα μεταδίδει αγώνες από το κανάλι του στο Youtube! Τα τηλεοπτικά δικαιώματα περνούν στην εποχή των… influencers
Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος αναλαμβάνει αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στον Όμιλο ΣΚΑΪ