• Media

    MasterChef: Αυτός είναι ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε

    Οι κριτές του MasterChef : Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος

    Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος


    Ολοένα και λιγοστεύουν οι παίκτες που απομένουν στο MasterChef.

    Η κόκκινη ομάδα δέχθηκε την ήττα στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef και τα μέλη της έπρεπε να παλέψουν για την ασυλία, ούτως ώστε να γλιτώσουν από τη δοκιμασία αποχώρησης.

    Καθώς οι παίκτες έχουν μειωθεί σημαντικά, αυτήν τη φορά δεν ακολούθησε διαδικασία ψηφοφορίας αλλά ασυλίας. Στον πρώτο γύρο δεν τα κατάφεραν η Ελπίδα Μορφούλη κι ο Νίκος Μπέρκας κι ήταν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Τους δυο τους ακολούθησε ο Γιάννος Σδούγκας, ο οποίος έχασε στην αναμέτρησή του με τον Πάνο Κουμουνδούρο.

    Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον ταλαντούχο και διακεκριμένο chef Γιώργο Κατάρα, που φέρνει ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο αντιγραφής.

    Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Γιάννος, ο Νίκος και η Ελπίδα οι οποίοι έδειξαν τις μαγειρικές τους ικανότητες προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο MasterChef.

    Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους και με έμφαση στη λεπτομέρεια να αντιγράψουν πιστά το πιάτο.

    Ποιος αποχώρησε;

    Ο παίκτης που είχε την χειρότερη προσπάθεια και συγκέντρωσε χαμηλή βαθμολογία, ήταν ο Νίκος Μπέρκας, ο οποίος αυτήν τη φορά δεν κατάφερε να γλιτώσει από την αποχώρηση.

    Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί



    ΣΧΟΛΙΑ