• Media

  MasterChef 2024: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα, τι αλλάζει φέτος

  • NewsRoom
  Οι κριτές του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος

  Οι κριτές του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος


  MasterChef, το δυναμικό brand, με πολλά χρόνια επιτυχίας τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, που βρίσκεται διαχρονικά ανάμεσα στα πιο δημοφιλή format παγκοσμίως και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 50 χώρες!

  Ο μεγαλύτερος μαγειρικός τηλεοπτικός διαγωνισμός, συνώνυμος της επιτυχίας, ο απόλυτος κυρίαρχος στο είδος του επιστρέφει στο Star, απόψε, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 21:00 και τίποτα δεν είναι το ίδιο!

  Οι τρεις κορυφαίοι chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, παίρνουν θέση και η υπέροχα συναρπαστική περιπέτεια του MasterChef 2024 ξεκινά!

  Οι τρεις chef της καρδιάς μας, αναζητούν μάγειρες τολμηρούς, δημιουργικούς, με πρωτότυπες ιδέες, μαγειρική ενέργεια, ακραίες γαστρονομικές προσεγγίσεις, που θα παρουσιάσουν πιάτα με φαντασία, έμπνευση, ποιότητα, νοστιμιά! Ανάμεσά τους θα είναι ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef!!

  Υποψήφιοι μάγειρες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα βρεθούν πίσω από τον μαγειρικό πάγκο του MasterChef 2024 για την απόλυτη μαγειρική αναμέτρηση, με στόχο να παρουσιάσουν ένα δημιουργικό, αψεγάδιαστο, γευστικό και άρτια εκτελεσμένο πιάτο, που θα αναδείξει το μαγειρικό τους ταλέντο, ώστε να πείσουν τους κριτές και να κερδίσουν την πολυπόθητη λευκή ποδιά και μια θέση στην 24αδα του διαγωνισμού!

  Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους, φτιάχνοντας το πιάτο της ζωής τους. Το πιάτο που θα αναδείξει το μαγειρικό τους ταλέντο.

  Στο MasterChef 2024 το βασικό και κύριο συστατικό των επικών Auditions, αλλά και της συναρπαστικής συνέχειας, θα είναι οι μαγειρικές μονομαχίες, που θα μας καθηλώσουν!

  Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος
  Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος

  Στις Auditions οι υποψήφιοι, που θέλουν να φορέσουν όσο τίποτα άλλο τη λευκή ποδιά, θα εμφανίζονται μπροστά στους τρεις chef κριτές για την κρίση των πιάτων τους σε δυάδες! Όσοι και όσες καταφέρουν να τους εντυπωσιάσουν γευστικά και να εξαλείψουν τον ανταγωνισμό με το μαγειρικό σπαθί τους, θα παίρνουν το χρυσό εισιτήριο για την επόμενη φάση και θα περνάνε απευθείας στο σπίτι του MasterChef 2024!

  Δείτε το νέο trailer:

  Στο MasterChef 2024 τα έπαθλα είναι πιο σπουδαία από ποτέ!

  Ο μεγάλος νικητής, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του, αλλά τον εαυτό του και θα ανταπεξέλθει στις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 2024, εκτός από το τρόπαιο και τον τίτλο του MasterChef, θα κερδίσει 70.000€ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000€ σε εξοπλισμό για επαγγελματική κουζίνα.

  Για πρώτη φορά θα υπάρξει έπαθλο και για τον 2ο φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το ποσό των 30.000€!

  Ειδικά έπαθλα θα δίνονται κατά τη διάρκεια του MasterChef 2024. Mystery Box, Τεστ Δημιουργικότητας, αλλά και τα καθιερωμένα Awards, θα μοιράσουν φέτος, περισσότερα από 30.000€ στους νικητές!

  Συνολικά πάνω από 160.000€ μόνο σε έπαθλα!

  Οι κριτές του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος
  Οι κριτές του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος

  Ποιοι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια θέση στο διαγωνισμό του MasterChef 2024; Από αυτούς μόνο ένας θα είναι ο νικητής!

  Ένα ακόμα αξέχαστο μαγειρικό ταξίδι γεμάτο γαστρονομικές προκλήσεις και επικές γλυκές, αλμυρές, καυτερές, gourmet μονομαχίες, ξεκινά, απόψε, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 21:00!

  Δείτε teasers:

   

   

   

   

  Διαβάστε επίσης:

  B΄μισό τηλεοπτικής σεζόν: «Εφαλτήριο» για το 2024 ή «καθαρτήριο» για το επέκεινα;

  Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα μεταφέρουν τον Τρύφωνα στο νοσοκομείο

  Παγιδευμένοι: Ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Άκη;  ΣΧΟΛΙΑ